|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
ima li igdje neki drugi software, control panel, mixer, koji bi radio za ovu karticu?
sta je sa onim ASIO-4-ALL sistemom, moze li to pomoci ikako? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Pa probaj ga,ne kosta nista sem pola sata vremena.Ja se predajem.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Ja cu se ubiti, jebavam se sa ovim 2 dana...
Imam win 7 na laptopu i MAudio Fast track pro. Hocu da snimim nesto sto mi recimo ide na youtubeu, ili sa nekog internet radija. U prevodu, ono sto izzlazi iz zvucnika, preko nekog od izlaza sa zvucne. K A K O? U SoundForge-u nista pametno nisam nasao. Cak mi izbacuje i neku gresku da mi asio driveri ne podrzavaju izabrani Sample Rate. wtf?!? Audacity takodje probadoh ali i tu mi ne stima nista... Pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
ja sam bez problema snimao u saund fordzu sve ..mozda je do win7 jer ne vidim da su iste opcije za podesavanje u control panelu..nazalost Lunu nemogu da koristim na 7mici pa da probam ,aa i nemam sad fordz ..
u xp je bila varijanta da podesim na control panelu u soundu u recordu creamware playrec1 i isto i u fordzu u preferens pa record. sutra cu da probam sa integrisanom na fordzu pa javljam ako ispadne nesto i ako nadjem ovaj tred |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
do windows 7 je. vise nema "stereo mix" opcije u inputu koju si mogao odabrati prije u programima za snimanje. mozes probat desni klik na zvucnik dole desno pa "recording devices" i onda pod "recording" kliknes na bijelu podlogu ispod "microphone" il sta je vec i odaberes "show disabeled devices". ako ti tu pokaze stereo mix il nes slicno, imas srece. meni npr ne pokaze nista al kolko vidim ovisi od kartice do kartice ili bolje receno softvera za istu.
ako je neko naso neki ok softwer za ovo nek napise, stvarno bi bio ?ou da je na kraju jedina opcija da se to napravi s kablom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Cackaj na netu, mora biti! Ima tona tih aplikacija za snimanje zvuka tim putem!
Uspjesno sam to uradio prije nekog vremena ali se ne mogu sjetiti linka! Evo samo sam lupio http://www.google.ba/#hl=bs&source=h...w=1126&bih=636 www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Uspeo sam nekako na kraju ali ne sa tim stereo mixom.
Iz izlaza sa Maudio sam turio u mix na laptopu i snimio najnormalnije u SoundForgeu. Jes po seljacki al radi. Nisam imao odgovarajuci kabl pa da vrnem na LineIn u Maudio pa sam zato u laptop. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I ja bih da cujem kritike ;) | Hepek | Promocija radova | 0 | 07-07-2009 06:28 AM |
Kad cujem ovo izgubim se od miline!!! | korenjak | Razno | 16 | 18-03-2009 07:17 PM |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi? | The_Shock_of_The_Lighting | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 22-10-2008 11:15 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |