|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Narode,da li postoji neki besplatan programcic koji moze da snima ono sto ja
cujem sa desktopa,ili recimo sa nekog sajta. Imam 2 zvucne karte:terratec phase22 i Line6 Toneport i nista ne mogu da snimim na rovaj nacin u wavelabu ili cubase-u.To sada radim tako sto kablovima povezem line-inove i line-outove na kartama ![]() Evo jos prostijeg primera, pustim neki DVD koncert i opet ne postoji nacin da snimim kao wav.to sto cujem.Na Creative-ovim karticama ima fina softverska opcija koja se mislim zove record whatUhear i to radi posao ali ja nemam usrani Live ili Audigy. Nadam se da ste me razumeli ![]() Nasao sam sledece programe koji rade ovaj posao ali nisu besplatni: "Arial Sound Recorder" i "All Sound Recorder XP". Unapred hvala i pozdrav! Last edited by LAMPASH; 02-04-2007 at 01:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
samo je potrebno da malo bolje izucis mixere i routing na tvoje dve kartice i skontaces. Proveri prvo na koji kanal tojest output ti svira taj DVD ili sta god zelis da snimis. Onda nadji nacina da napravis loopback da to snimis, ovo je sigurno moguce (mozemo cak i mi sa RME kartama) ali to stvarno ne znam kako funkcionise na tvojim kartama..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Vredi li ti ovo ?to? Absolute Sound Recorder
Ja ga koristim uspe?no.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Na Emu karticama mozes u Patchmixu da routujes signal sa desktopa da ti bude npr. Asio In 5/6 .Onda otvoris Nuendo ,Ableton ili bilo koji drugi sekvencer i usnimis kao bilo koju eksternu spravu...
Znam da nisam bio od pomoci ali ajde,mozda imas nekog druga koji ima Emu karticu pa odneses materijal koji treba da usnimis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Ima nesto mnogo bolje:
http://www.jackosx.com/ sa ovim programom (da ga tako nazovem) zvuk mozete slati iz jednog programa u drugi... i raditi mu sta god pozelite... pa cak i snimiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
imam taj isti problem..
tj. imam tu istu karticu, TERRATEC PHASE 22, i mislim da je pravo komplikovana i bezvezna, npr. zbog svog Control Panela koji je tako osiroma?en.. pa moja prva kartica, SoundBlaster Live! 5.1 ima svemirski control panel u poređenju sa ovim!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uzdravlje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I ja bih da cujem kritike ;) | Hepek | Promocija radova | 0 | 07-07-2009 06:28 AM |
Kad cujem ovo izgubim se od miline!!! | korenjak | Razno | 16 | 18-03-2009 07:17 PM |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi? | The_Shock_of_The_Lighting | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 22-10-2008 11:15 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |