|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav Sasa!
A da li su isplacivali samo crnogorske aranzmane ili sve?
#2 |
Junior Member
|
![]()
Samo domace autore. I to je zbog toga sto niko od gostiju nije dosao sa autorskom (samo za tu priliku uradjenom) pesmom. Fer...Jebi ga ne mozemo nekoliko puta da naplacujemo istu pesmu...mislim, mozemo mi samo niko nej da da
![]() ![]() ![]()
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pardon,ne samo domace autore,vec autore pesama sa prve veceri...a izvodjaci su bili domaci
Uradi pesmu,naci cu ti izvodjaca ovde pa da se druzimo malo na festivalu (ja idem na festivale jedino zbog bekstejdza...uvek se nadje dobro pivo ![]()
![]() Last edited by SaschaG; 19-03-2007 at 04:01 PM. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Istina, ne znam kada je isla, tj. koje vece, a pretpostavljam da je bila revijalna, jer je vec pobedila u Zajecaru... Ako je uopste isla ta pesma... Vise ne znam koja je isla a koja tek treba ![]() Samo ti trazi izvodjace, pesama je uvek bilo i bice (a i piva u bekstejdzu) ![]() ![]() @ OFF Ma ukapirao sam ja, zato sam i rekao ono na kraju da se ne odnosi na tebe, vec da me je samo tvoja izjava inspirisala da kazem ono. Generalno... Jako mi je drago sto su konacno prebrojali glasove i u sustini, to je otprilike ono za sta sam i ja znao, tj. projektovao da ce biti. Ja sam samo to vece potrosio 1000 dinara kredita na "hvala" svima koji su glasali i cestitali nam. To je negde oko 300 poruka. Ako sam ja imao toliko ljudi, svaka od klinki je imala barem duplo vise + oni koje mi i ne znamo, a svidela im se pesma. Pretpostavljam da je bilo i takvih, jer nas je drugo vece na juznom ulazu docekalo pedesetak devojcica koje su pevale pesmu dok smo prolazili kroz spalir. Sto se nas tice, mozemo da ustupimo nase 5. mesto kome god to vise znaci nego nama, jer sve osim 1. mesta nije pobeda, a posto nismo dosli da pobedjujemo, nama super! Jos da pice nije moralo da se placa... ![]() ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |