|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koliko vidim ove godine niko ne pominje Beoviziju!
Izgleda da nam je najprestizniji ( zadnje 3 godine) festival legao na pravo mesto. Kako ga je moj vrli drugar pre tri godine slikovito opisa : Festival samo bitan potlacenim narodima! Sad je izgleda na mestu ( u kosu sa vecinom domacih festivala)! Ajde, imali neko informacije o ucesnicima, dali je neko nesto radio, cuo itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ima u danasnjem tj sad vec jucerasnjem blicu spisak ucesnika , ako nemas novine pevaj pa cu ti otkucati listu izvodjaca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ajde otkucaj ako te nemrzi pa da svi znamo ucesnike!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
1. Maja Markovic - Nije nam se dalo
2.Blizanci (valjda svarceneger i de vito :]]]] ) - Mambo Jambo Serbiano 3.Ivana Jordan - Bomba 4. Igor Vukojevic - Dobro te znam 5. Maja Nikolic - Ja znam da me ti ne volis 6. Negativ - Prava Stvar 7. Marija Serif(ovic) - Molitva 8. Miki Peric - Jablan (obrada azre ???? ) 9. Alexandra Perovic - Nocas budi moj 10. BLA-BLA Bend - Ruski Rulet 11.Amadeus Bend - Zato sto znam 12. I Ku (IQ???) - Ljubav za sve 13. Suzana Dinic - Nudim ti srce svoje 14. Slobodan Trkulja - Nebo 15. Betty Boop - Sama 16.Mira Skoric - Voli je 17. Alexa Jelic - Beli grad 18. Bane Mojicevic & Tanja Savic - Civava ??? (koka kola reklama????) 19.Nenada jelic (brat od alexe ??? ) - kao da je bilo juce 20.Jelena kovacevic - senjorita eto ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Imresivan spisak ucesnika, nema sta!
Ajde da otvorimo kladionicu! Onaj ko pogodi pobednika, od ovih koji nepogode dobija, sta.. pa zna se "Pivo" I plus meni PDV za organizaciju, normalno u Pivu! Last edited by LACKY; 10-02-2007 at 12:03 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
voleo bi da neki "anonimus" pobedi , mislim sta vise maja nikolic trazi na ovakvim manifestacijama ? neka izda neki normalan album , da se vrati na put kakav je krenula pre 10 godina , ja nju ne gledam vise kao na pevacicu , vec ne ekscentricnu budalu , koja eto ima srece sa muzevima pa su neki organizatori , poznate face ... kad god je vidim (a retko palim tv , najstvarnije) uvek je trudna ili peva neku neartikulisanu pesmu tj vidim samo njema nakarminisana usta ... mira skoric ? ne znam mozda vec u medijima kao pobednik , ne bi me cudilo da pobedi , koliko me neko sundjerasto secanje sluzi vec je pravila takav neki trip gde je uzeta baslinija iz billy jean od michael jackson-a , radio je onaj roker zlaja ... negativ mi je suvise "pasivan" tj podbaci kad ne treba , ostalo nisam cuo niti cuo za njih tj nisam cuo ni ovo sto sam komentarisao , nego je vec vidjeno ... uzdam se u mlade nade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pobedice Zeljko Joksimovic
![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
da , mladi zeljko varesanovic joksimovic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Mozda Trkulja bude zanimljiv. U svakom slucaju decko je extra talentovan, al' ko zna kakvu pesmu ima. Garant je neki (m)etno- u to mogu da se kladim (recimo sa manlyem u focusrite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
ivana prolazi, provereno..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |