![]() |
Beovizija 2007
Postovanje gostu!:)
Interesuje me da li si preslusao pesme kandidate za ovogodisnju Beoviziju? Koja ti je pesma favorit, sta bi izdvojio, sta mislis o pristupima, aranzmanima, kvalitetu pesama itd? POz:cool: |
Re: Beovizija 2007
Ej coce, :rotfl: Dje bre nadje Baju Roganovica k'o avatar. E moram da mu kazem. :mrgreen: Evo ga covek zivi odje u Melburnu. :D Vidjeh ga u subotu. :rolleyes:
|
eh, na?alost, samo sam jednu stvar čuo, tako da ne mogu biti od pomoći....mene u principu takve namje?tene stvari ne privlače puno, pa se i ne interesujem...posebno jo? poslije onog pro?logodi?njeg gafa do strane mojih zemljaka:(
Međutim, priča se da ove godine ima dobrih stvari, pa ćemo da vidimo. Čuo sam stvar koju su radili Sedlar i Demonja, i nije lo?e, dobra festivalska stvar, sve u?ivo odsvirano, mada ja nisam ljubitelj komercijalno/primijenjene muzike |
Quote:
|
ma to vi?e nije ni bitno...ja samo znam pozadinu uspjeha boys grupe iz mojih krajeva i to mi se gadi. To besomučno forsiranje nečijih sinova samo ne ostavlja mjesta pravim talentima...i to mi je tu?no. Zato sam ja postao fotograf, jer nemam strika (ili babu, ujaka, pa?enoga...) na visokom polo?aju (?to je baksuz, s obzirom da mi je Lovćen iznad glave:))))))...ali to je kod nas odavno normalna stvar.
http://www.djbassystem.com/hehe.jpg |
od sada mi je nick "fotobass"
ako nekome treba sa vjenčanja, sahrane, ispraćaje u zatvor.....organizujem i gradsku muziku, imam dobru vezu isto tako, ako nekoga zanima da kupi par jeftinih bass gitara, neka se javi...šifra, "dobre za narodnjake i turbo-folk" ps: prodajem i lijepu miksetu, fino svijetli i dobra je za pokazivanje. Više kanala... |
ps: prodajem i lijepu miksetu, fino svijetli i dobra je za pokazivanje. Više kanala...[/quote]
:)jel ima ugradjenu halu i ponavljanje...i jel se regleri sami pomjeraju il ja moram???:rolleyes: |
Da ja zivim u Crnoj Gori, ukoliko ne bih imao strica na polozaju u Beogradu (sto je retkost :rolleyes: ), verovatno bih opremu prodavao za pravljenje onog chamca na motornom zmaju... za vozikanje turista iznad mora i po potrebi za vazdusne udare na strateske ciljeve kao sto su Montevizija, Beovizija, Budvanski Festival, Sunceve Skale... infrastruktura TV Pink, a i njihove jedinice u pokretu (reportazna kola i sl.)... :cool::)
To se zove spojiti lepo i korisno :da: |
E, ako je vec namesteno, daj da cujemo rezultate :)
Ja sam do sada vec cuo da smo platili 4 soma da mi klinke ucestvuju, da sam "ovakav" ili "onakav", da otimam deci uzinu ispred skole... :rotfl: Iskustvo me jos uvek upozorava da budem odmeren sa izjavama, ali mi se (iz licnog iskustva) cini da je ovo sve do sada proslo prilicno "ne klanovski". U suprotnom, mi tu ne bi imali sta da trazimo. |
eo ja se kladim u dinar da srpski elvis (serifovicka) dobija
|
All times are GMT +1. The time now is 06:30 AM. |