|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Pod utiskom sam..... upravo odslusah (po prvi put
![]() Ovakve dogadjaje treba zabraniti!!! Ne zato sto nemamo koga da slusamo na istim, ili sto se ne pojavljuju i kvalitetni izvodjaci sa iole pesmama vec - Pobogu, pa ovo nije festival za jednokratnu upotrebu kakvih ima (imalo) bar 5 u SR i CG........... Dodjes u Budvu, pobedis i ostanes ziv, nema veze..... Valjda se bira nesto i neko ko ce nas predstavljati u Evropi, koja nas svejedno obozava ![]() ![]() Prosle godine Milan iz Nev. Beba, clan zirija (nije mi idol, ni malo ![]() Proslo je, bre, vreme pesama 'Moja generacija iz '42'. Da li neko, ko salje pesmu na Beoviziju, razmislja o njoj kao takvoj (kvalifikacije za Evroviziju), ili ide da se pojavi u SC ![]() Od svega sto cuh (10tak, 12 pesama) jedino su imali smisla Trkulja (iako ne volem etno ni u kakvom pakovanju), i BettyBoop (steta sto nisu imale ziv bubanj, i jos 'tvrdji' zvuk.....pa nek ide zivot). Najglsnije po zavrsetku ('zvezde' - Maja Nikolic, Amadeus, a posebno Mira Skoric, su promasile ne festival, nego planetu!!!) Mislim da su njihove pesme dostojne Grand Festivala....... Au, nikad se necemo opametiti..... a tek pobednicka pesma - najjprosecnija pop pesmica, bez icega sto bi ikome zapalo za oko, sto bi rekao narod- luk i voda..... Zvucno mi se najvise dopala (na TVu, bar), Sedlarova pesma, koja ima i zanimljiv, limuda- Evrovizijski tekst, koja bi verovatno na engleskom jos bolja bila za ljubavi zeljnu Evropu
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 18-03-2007 at 11:19 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |