|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja sam zeleo da Trkulja pobedi, ali je pesma mozda malo avangardna za Evroviziju... Ko ce ga znati...
![]() Nije losha ova Serifovickina pesma, ali nekako mi nije originalna nesto preterano, no dobro, nije losha, naprotiv! Samo stichem utisak da nju neko debelo gura i sponzorishe. Riba (?!?) samo pobedjuje na festivalima, ne skida se sa TV-a, pravi samostalni koncert u Sava Centru (dobro, to i nije neki uspeh) ali sa kojim pesmama? Ja od nje znam dva do tri pesme, ne znam ni da ima album... Whatever... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#3 |
Pro Member
|
![]()
Fali im Graja na slici
![]()
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ma ja mislim da nije bitno ko se pojavi na TV da ce biti popularan, jeste da je ovaj narod zatupljen i da prolazi sve i svasta, ali samo za kratko vreme. Beovizija, kao i Evrovizija su kao i uvek obicno s**nje. Za godinu dana niko se nece secati ni jednog slova iz pobednickih pesama.
Ali pustimo to, treba stvarati pa ce narodi i narodnosti sami da procene, kvalitet ostaje zauvek. |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@idekius
Sha kje ti bre tolika slika (zauzimas prostor bezveze...), kad ovi smajliji govore sve... ![]() ![]() ![]()
#6 |
Member
|
![]()
Lud zbunjenog...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |