|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Taj fazon!
![]() ![]() Tezge 5 godina da se skupi keshic, proda se neki plac u istocnoj Srbiji, plati se aranzerista, ovaj-onaj, onog na veceru, pa studio, pa zveknes matoru iz izdavacke kuce i eto albuma! ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Mason
|
![]()
He, he... dobro je da chujem Oggy-ja u svom normalnom tonu, a taman sam pomislio da ga je obuzela tamna strana
![]() ![]() ![]() ![]() A znam da Oggy to zna i da smo vise puta telefonom prichali na tu temu i krstili se levom i desnom rukom, a krstio se i mali Munja, Oggy-jev psic ![]() Ima tu stvarno previshe gaf-ova od kojih mnogi i nisu za prichu, ali... ima i onoga sto je svako mogao da vidi... Npr. kad predsednik zirija na Beoviziji (inace clan ovog foruma) izadje i kaze nesto tipa "Lepo ste se obukli deco, nasminkali, skakali... samo, di su vam pesme i zasto neko ne otpeva nesto?" (na moje veliko odusevljenje, jer je covek javno rekao jednu veliku istinu) ![]() ![]() ![]() Ili... "Po glasovima publike je pobedio...", a kamera snima na stolu neotvorenu kutiju sa glasovima publike ![]() ![]() Dobar je stos bio i u Budvi 2005-te... kad je ceo hotel brujao od pricha kako je nagrada za "Mediteranski Zvuk" smisljena zbog grupe "Makadam" i Vajte, koji su dosli sa elementarnom nepogodom od pesme, pa je potpuno nemoguce nagraditi ih ( a to se nekako mora ![]() ![]() Pamticu i izvesnog bucka koji je na istoj manifestaciji ljushtio sladolede kao nezdrav i zabavljao sve nas prisutne svojim enormnim falshiranjem... Definitivno nije upao kao "kvalitetan izvodjach", ali, slutim da je to sto mu je pesmu radio umetnicki direktor festivala imalo nekog uticaja ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 22-02-2007 at 10:55 PM. |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
@ oggy , ne znam te licno , ne pratim nasu "estradu" ali posle nekoliko meseci ovde skapirao sam manje vise ko sta radi , jasna mi je tvoja namera sto je i za pohvalu da se napravi korektan festival , al' zar nije malo dosadno gledati maskenbal koji se zove budva , beogradsko prolece , sunflower , beovizija , svake godine jedno te isto ???? sto nema nekih drugih pravaca ? setimo se samo mesama i sladjane milosevic - 1001 noc (mislim da je srdjan jul radio tu pesmu , ako je covek ziv i neko je u kontaktu sa njim mogao bi da svrne i ovde :] ) prosle godine oni lordi na eurosong-u , nesto malo drugacije ... to me nervira i najvise me nervira sto nema nekog velikog festivala gde mogu ti "klinci" da pokazu sta znaju da im se na neki nacin pruzi jaka medijska podrska i podrska starijih kolega pa posle da vidimo sta ce publika da kaze tj radio/tv/casopisi/internet ...
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Inace, ako si hteo da pitas kolika je kotizacija, ona je negde 200-300 evra, ne znam tacno, ali znam da preko 300 sigurno nije. Ako imas dobru pesmu i dobrog pevaca, nema razloga da te bilo ko odbije. Naravno, postoji tu jos jedna stvar koju ja uvek imam u glavi, a to je: "Svako ko posalje pesmu na neki konkurs, on misli da je bas njegova najbolja" inace je verovatno ne bi ni slao. Pretprosle godine, Zrenjanin je bio groblje, ali ne zato sto smo mi to zeleli, vec zato sto jednostavno nije bilo pesama. Stisnutih zuba smo izabrali najbolje od najgoreg i bili svesni da je to varijanta "dotak'o sam dno zivota". Meni se svaki jedan od tih ucesnika kleo kako mu je pesma vrh i kako je bas ona pobednicka. Jasno ti je o cemu pricam? Naravno, i pobednicka je bila trash... ![]() Prvi put u zivotu mi se desilo prosle godine da je pobedila pesma za koju sam ja i mislio da treba da pobedi, ali se to desava jako retko, posto ocigledno moj ukus u tom domenu nije relevantan. Naravno, to ne znaci da ne treba da pokusam da svojim primerom nesto promenim. Zato i kazem, kome se ne svidja, ne treba da krivi festivale ili "nekog", vec sebe, sto nije licno doprineo da se tako nesto ne desi. Samo ime "festival" nije nista vise od imena, ali postoji bitna razlika ako se na njemu pojavi 20 vrh pesama ili 20 "grobova". Ja bih bio srecan da se kod nas pojavi pesma Bassysytema i verujem da ona ne bi mogla da bude odbijena, jer znam kako covek radi. Ni na jednom festivalu, bilo da je to festival zabavne muzike ili je to neki alternativniji festival poput Exita. Dobra pesma je uvek dobra pesma i to oni koji se bave muzikom i zive od toga znaju. Evo, poslednji festival je Bitch poslao extra pesmu koju smo slusali svaki dan pre nego sto pocnemo da preslusavamo ostale, takodje MAdame Piano, svedjane, maltezanina... Bile su dobre pesme i to nije mogla da promeni cinjenica da se pojavljuju na pop festivalu. Kao sto uvek volim da uporedim, papir moze da ti bude dovoljan da promenis svet, a nekome je vrhunski domet da ga upotrebi u toaletu. Dakle, sta ce se desiti zavisi samo od onoga ko ga koristi.
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja zaista nemam potrebu da ista pravdam, nego mi je bez veze sto svi padaju u vatru umesto da nesto promene. Objektivno, ovde ima ljudi koji to definitivno mogu i zavisi samo od njihove dobre volje ili volje uopste.
![]() |
#36 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
BTW, ja ne bih rekao da bi festivali trebali da budu samo obicno zezanje, oni nekome otvaraju vrata za karijeru, ali definitivno pogresnim ljudima (ima izuzetaka, ali jako malo). @bassystem Iskreno svi ovi takmicarski festivali su jedno veliko muvanje. Neznam, jel po tebi postoji neki domaci takmicarski festival koji stvarno vredi? Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Ja sam malo citirao neke starije posove i komentarisao ih, sto je na kraju krajeva i normalno, posto sam nov ![]()
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
E, sad, jedna bitna stvar. Video sam da je neko na pocetku teme rekao da nisu samo Crnogorni namestali glasanje nego i Srbi. To je ziva istina, imam pouzdan dokaz da su nase mobilne mreze automatski filtrirale glasove... Naime, jedan moj drug, kada je sa jednog mobilnog glasao za Jelenu Tomasevic, stigla mu je poruka "izvinite, vreme za glasanje je isteklo", da bi kada je sa drugog telefona posle par minuta ponovo glasao, dobio odgovor "hvala sto ste glasali"... Nista neobicno, sto se mene tice, samo se nisu nadali da ce onolika guzva da se napravi...
BTW, jel neko zna da je postojala u to vreme online peticija i da su ljudi slali mejlove organizatorima Evrovizije? Ne znam sta je tu na kraju bilo...
#38 |
Junior Member
|
![]()
I na kraju izgleda da je ona Marija (kako se preziva???) pobedila ...
mada moje misljenje je da je beovizija a takodje i evrovizija bezveze... granici se sa kicom i suntom... bezvredna umetnost(cast izuzetcima mada i njih nemogu da se setim ![]() ali sta cu to je samo moje misljenje... |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Ja sam zeleo da Trkulja pobedi, ali je pesma mozda malo avangardna za Evroviziju... Ko ce ga znati...
![]() Nije losha ova Serifovickina pesma, ali nekako mi nije originalna nesto preterano, no dobro, nije losha, naprotiv! Samo stichem utisak da nju neko debelo gura i sponzorishe. Riba (?!?) samo pobedjuje na festivalima, ne skida se sa TV-a, pravi samostalni koncert u Sava Centru (dobro, to i nije neki uspeh) ali sa kojim pesmama? Ja od nje znam dva do tri pesme, ne znam ni da ima album... Whatever... ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |