|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Eeeeeeh, kad bih samo znao o cemu pricas....
![]() Nemam pojma koji ima traku, a koji kalem, majke mi! ![]() Uzmes sm 58 i kazes malo grublje "p" u njega, puca kao lud. Naravno, to umnogome zavisi od pevaca, ali svaki puca kad ga dovoljno opteretis
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() ![]() Nije bitno, bitno je da si nam dao odgovor zasnovan na prakticnom iskustvu. ![]()
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Krenusmo od sibilanata, a zavrshismo kod zenskih charapa. Dokle sezu te perverzije! izvan domashaja mog poimanja romantike u zivotu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Da li postoji neko drugo rijesenje npr. da kupim neki dinamicni procesor sa deeserom .... da li bi mi to rijesilo problem? Ili nesto drugo? Ako mi imate sto preporucit do 1000e.... Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, kapiram da jesu zato sto je traka laksa od kalema pa se vise cimaju.
Sto se tice tog "S" da li ste probali da iskrenete mikrofon pod 45 stepeni, da se ne peva direktno u mikrofon?
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
ja ga podignem malo iznad, nateram vokalistu/tkinju da malo podigne glavu.. ne bude 45 stepeni, bude blazi ugao - obrnem ga i nalet vazduha ne napada direktno membranu.
ne bude uvek kako zelim, ali od toga pocinjem.
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
poceo sam polako, ali nesigurno, da se bavim usnimavanjem vokala i eto obradio dosta tema na forumu u vezi toga i verovatno cu ubuduce da vas smaram pitanjima oko toga. No, hteo sam da kazem da sam bas probao da skidam ssssssssss i da je to SPITFISH uradio extra, ustvari komplet plugova je extra i za svaku preporuku.
Posedujem losh mic( t bone sc 400) pa i preset na SPITFISH-u "cheep mic.........." radi super !!!! ![]() @admin> avatar je (bio) extra !!!! Last edited by nenad; 10-02-2007 at 12:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
"LIQUID Mix + PowerCore element" PROBLEM | X_curve | DSP forum | 9 | 12-12-2007 05:43 PM |
Veliki problem sa "SX3" !!! POMAGAJTEEEEE! | Patalo | Audio Software | 27 | 07-07-2005 11:17 AM |