Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-01-2007, 07:12 PM   #1
djnick
Member

djnick's Avatar

Talking Re: ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po

Quote:
Originally Posted by alavuk
pa pazi , moze da stvori i "kontra-produkt" da kaze e sad cu da im se krvi napijem (sorry idekiuse ) pokazacu im sta ja znam i umem , pa tako jos vise napreduje tj jos vise brusi svoje ja i sl. , i neka je na trekeru ako je neko nekada slusao borisa petrovica i njegove radove i poznati ljudi koji su imali opremu mogli su da mu pozavide inace skoro je vaskrsao FT2 za win
Jao, BP. Dobro si se setio njega. Sta je s njim, jel zhiv? Btw, shta znash o reinkarnaciji FT za win? Bio je extra programchic [jedini je problem shto sam ja tada bio "na amigi"] (: ali s pojavom Renoise-a... sve je otishlo u buffer (:

evo mog skromnog mishljenja za TalentedDrummerov myspace music:

- 3am a tebi se spava.mp3: interesantna ideja, ali ima mnogo ponavljanja glavne teme...
- and thats how u do it.mp3: ovo mi se svidja. chill-house. mozda onaj sample shto viche "Wa Wa Wa" je preglasan i nekako mi opet predugo traje...? shta znam, ovakva muzika se slusha u pozadini, i sve shto smeta odmah se "prepozna"... mada ukusi su razlichiti [shto bi rekli - nismo svi isti]... (: nice stuff...
- always save as.mp3 - ova ideja je najbolja... podseca me na ortaka iz VA koji radi ovaj neki "fazon" u Reasonu... isto vazhi za OldSkoolElectro.mp3... Nice stuff (: preglasno ali nice.
- finally.mp3 - svidja mi se ideja... ali, opet, previshe se ponavlja glavna tema ili shta li vec... drugi deo ima mozda mnogo reverba al sve u svemu, nije loshe.

samo napred! thumbs up!
djnick is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 08:50 PM   #2
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po

Quote:
Originally Posted by djnick
Jao, BP. Dobro si se setio njega. Sta je s njim, jel zhiv? Btw, shta znash o reinkarnaciji FT za win? Bio je extra programchic [jedini je problem shto sam ja tada bio "na amigi"] (: ali s pojavom Renoise-a... sve je otishlo u buffer (:
ft2 na amigi ? nisam znao za to ... tj secam se da je prva verzija bila 4 kanala i da je kao i posle mogao da ucita modove sa amige

a sto se tice bp-a (ne boze podunavca) ne znam stvarno , niko ne zna pa cak ni pyc koliko sam upucen , video sam ga u plastiku pre par godina iz daleka i to je to ... cimni me na pm da ti dam link za treker mada se sad zove nesto drugacije scene treker ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 10:33 PM   #3
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

evo topica za mene

@ Aita: istina je da ne treba ljude demotivirati i u njima izazivati negativne reakcije, ali je jednako tako istina da ih ne treba niti hvaliti kada njihov rad to ne zasluzhuje. Ako smijem primjetiti ovdje se radi o nezgodnoj kombinaciji "hrabrog" naslova topica, "talentiranog" username-a i pomalo ironichne samouvjerenosti u ishod kritike.

Mozhda se danas i naljuti, ali uz imalo mozga vech "sutra" che mu biti drago shto se ovo desilo. Sljedechi put che nastupiti drugachije, a shvatit che i da na glazbi treba josh poraditi ako zheli dobiti dobru kritiku od kolega.

Kao shto je Oggy lijepo primjetio... puno je likova koi bi danonochno davili ako ih krenemo tapshati po ramenima na svaki ovakav ispad. Drushtvo je dobro koliko i njegov najslabiji chlan. Samo se kritikom stizhe do savrshenog drushtva. A to je upravo ono shto svuda nedostaje.

Poshto znam da mnogi obozhavaju kad citiram...

The most advanced technologies and craftsmanship bring us, at best, up to the super-chimpanzee level. Actually, the gap between, say, Plato or Nietzsche and the average human is greater than the gap between that chimpanzee and the average human.
Pierre Grimes (Waking Life)
Old 31-01-2007, 11:10 PM   #4
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by SHIVA
... Nietzsche ...
Eeee... mislis da ja nista ne znam Grdno se varas druskane! Ja sam mu radio album!!!
Old 31-01-2007, 11:27 PM   #5
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Ničeta je dobar tip, šteta što je popularan...

niče,platon, molekul ,atom sa il bez kravatom
odoh gledat TV i jesti nešto slatko,
dosadnog li treda bože, bože
kad nas klinci lože, lože
(solaža-pentatonika sa hromatsim dionicama)
(roll na tomovima)

marketing je čudo.,čudo,
gineš blentazare ti uludo,
sviraš bluz i patiš, patiš
bolje posla da se latiš
prodaj tu kletu gitaru,
vidiš da ti neće donijeti ni paru,
ni pišljiva boba, ni kiselju sarmu

(opet solaža, bluz sa elemetnima melodijskog mola)

nemoj da mi je neko ukro pjesmu!!!!

Last edited by balthazaar; 31-01-2007 at 11:41 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 11:58 PM   #6
-neshapesha-
Member

-neshapesha-'s Avatar

au brate, ne mogu da verujem da jos uvek raspravljate o ovoj temi.
mislim,normalno je da sam postavio topic da bi chuo neke komentare pozitivne ili negativne, mada u sustini su svi pozitivni.Ali mislio sam da na ovakve forume svoje stvari postavljaju isto tako neka deca kao ja , koja misle da su neko i neshto , tipa -
-moja nova stvar , morate da chujete-
ali sam se nadao da cu bar ovde da naletim na nekog vrsnjaka koji je otisao dalje od koriscenja gotovih loopova u e-jay-u i tih gluposti.(obozavam da chujem i druge stvari , posto u mojoj ekipi niko ne slusa elektroniku i postajem vec polako ochajan sto ne znam nikog iskusnog ko bi me malo komentarisao).
Ali sad kad vidim da ovde nije tako,drago mi je sto sam okruzen iskustvom.
A sto se tiche ljutnje , moze svako da mi opsuje majku sada , ja se ne ljutim,ne moze mi niko nishta sto se toga tiche .(mada sto bi nekoga uopste zanimalo da li se ja ljutim ili ne, kad me niko ni ne zna). pozdrav.com
-neshapesha- is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 11:59 PM   #7
-neshapesha-
Member

-neshapesha-'s Avatar

koju vrstu muzike slusha Prof. Baltazar?
-neshapesha- is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2007, 01:58 AM   #8
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Eeee... mislis da ja nista ne znam Grdno se varas druskane! Ja sam mu radio album!!!
Znash... jednom sam mislio!
... al sam se jako opeko pa sad i na ideje pushem.

@ baltazar: ne mogu se odluchit... s jedne strane bi bilo ruzhno da si to stvarno napravio Kleptonu, al s druge strane shta bi dao da budem on d fejs of d plejs kad se to desi. Poslje bi ga zvao Shaban Klepton

ps: dobra ti pjesma samo ti fali triangl
Old 01-02-2007, 09:28 AM   #9
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

@talented drummer...tesko je odgovoriti na to pitanje...ne bih lako mogao da ti kazem koju vrstu muzike slusam, ali opet necu ni reci ono pateticno "slusam sve sto je kvalitetno"...bolje reci "slusam sve sto mi se svidi" sto raznovrsnije to bolje...to od srca preporucujem i tebi

@shiva...moracu da te razocaram, al to je vic urbana legenda koja se prica za mnoge pjevace, od narodnjaka pa nadalje...:Medjutim ja sam cuo da je jedan tip to stvarno uradio Miroslavu Ilicu

a trinagl sam vec ubacio, nista bez trinagla
Old 01-02-2007, 09:39 AM   #10
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

a što se tiče muzike mr.talented-a, meni je sasvim ok, i dečko je ok, i šta je tu loše što vjeruje u sebe?...

i ja sam klinac što se godina tiče za večinu na ovom forumu, pa šta!?I oni su klinci za mog djeda.Dajte ljudi malo tolernacije za mladje i nove clanove foruma.Treba da budemo zadovoljni što mladi uopšte odlučuju da se bakću sa muzikom s obzirom kako je govnavo stanje u svemu tome.

Što se tiče načina na koji je talented nastupio ovdje, pa to je klasična fora, momak je nesvjesno odradio dobru foru i namamio nas da slušamo,pišemo,analiziramo i padamo u "duboke kontemplacije" ovjde...vidjecemo koliko je talentovan za muziku, al za marketing sigurno jeste, a to bi mnogi profesionalci ovdje trebali da primjete...

Last edited by balthazaar; 01-02-2007 at 09:48 AM.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules