![]() |
ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po
i to moze da uchini ovde http://www.myspace.com/talented_drummer ,
ako ispod box.net widget-a , u kome se takodje nalazi stvar za razmatranje, klikne na ocigledan link do indie-music-a. Malo mi je jadan ovaj chin nametanja mojih stvari drugima,ali ,normalno, voleo bih da se chuju stvari i siguran sam da ce komentari biti pozitivni (ako ih iko bude check outir'o) |
Re: ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po
evo poslusao sam Finally ako si za nju hteo komentar.Stvar nije losa.Treba jos malo poraditi na aranzmanu,ima momenata gde se dugo nista ne desava.Produkciju ne mogu da prokomentarisem odmah posto ne slusam na adekvatnom monitoringu.Mislim ideja je ok ali je treba razraditi.
p.s. ovo definitivno nije D'n'B. |
Fali triangl...
|
pa ...... evo poslusao sam ..... pretpostavljam da autor ima do 18 godina , ali pristojno zvuci , doduse koliko je minimalisticko , nema tu nesto ni mesta za neke velike greske ..... prva stvar zvuci kao los tracker , a ovo drugo je donekle zanimljivije , ali i dalje jednolicno .....
Druga stvar bi mogla da zazvuci kad bi se radlio jos neko vreme na aranzmanima .... Ako nisam pogresio godine autora , onda je ovo sasvim ok , a ako jesam onda se unapred izvinjavam :rolleyes: :) Pozdrav |
ovo je neki deep house, a ne DnB
drugo imas da ucis jooooos mnooooogooooo....idejno i tehnicki |
Ja bih ovo svirao timpanima.... sto kaze Idekius, fali triangl i mozda malo milkinog zvonceta.... na prvu u taktu
|
godine nista ne znace....skoro je postovao momak iz trstenika koji je mladji, pa stvari zvuce mnogo zrelije i bolje od Mr talented-a
|
Quote:
http://www.ibiblio.org/samneill/pictures/space/6bbc.jpg |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
eeee kako su me lagali za pare to je strasno, prve tri stvari su bili veliki hitovi, podpisao se jedan poznat DJ, a ja nisam video ni pare, a ni slavu(to nisam ni hteo) samo hvala i bravo, odlicno:D :D sada je drugojacije, ne zovu dok nemaju debeo novcanik....svaka skola se placa |
All times are GMT +1. The time now is 10:15 PM. |