|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
znam da me spustate na zemlju , hvala na spustanju,uspeli ste malo da me spustite..ali ne znam sto volim uvek stare stvari da stavim prvo, pa onda izgledam kao neki mali glupan ,neko dete koje misli da je neko i nesto...valjda su mi drage.
Anyway, umem ja i mnogo bolje i normalno da bih voleo da chujem komentare i za te stvari od nekog ko se bavi tim vec duze vreme , a ne od likova koje ja znam i koji ne znaju ni da upale ...Fruity , recimo -najlakshi od svih A verujte mi nisam majmun u oblacima kao mnogi koji su moje godishte ,koji nabacaju u reason-u rex fajlove i tako jednolichno smaraju 4 minuta . da sam dosad bio majmun i smarao dj-eve i producente , vec bi neshto uradio, al' poshto nisam , rek'o da smaram ovde ljude koji ce me barem saslushati pozdrav.com http://www.myspace.com/talented_drummer ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
noise d'n'b | noonchaka | Promocija radova | 3 | 18-05-2009 10:41 AM |
Riblja Čorba - Minut sa njom (2009) | awacs | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 23-03-2009 09:10 AM |
-= D'n'B =- | ProkDu | Dragan Ivanović | 10 | 28-10-2006 11:39 AM |