|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Da, imas pravo cluster, ali nisam ni ja u krivu kad velim da im je tesko. Tesko zbog toga sto im sintevi kostaju preko 2k eura, pobogu. Nemam nista protiv da dam recimo 1000 eura za dobre emulacije anal. oscilatora, filtera i slicno, ali oni se guraju u cjenovni razred analognih sinteva. Ne velim da su losi sintevi, bas suprotno (ajd, mozda nisu po mojem ukusu), nego se bunim na cijene. Ali ako im prolazi, neka im... Waldorf se jednom opekao, vidjet cemo sto ce biti ovaj put.
Evo, novi Creamware Pro-12, za usporedbu, dodje oko 900 eura, i vele da je jako dobra emulacija Prophet-a 5. Jest da je to drugacija konstrukcija (soft sa knobovima), ali ako radi posao... Jedva cekam da probam. Pa je tu i trziste rabljenih koji drasticno gube na cijeni, sto i sam velis, a prilicno su pouzdani. Zivi bili pa vidjeli... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waldorf Largo VST | fischek | Audio Software | 7 | 17-09-2009 02:40 PM |
Waldorf XT club | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-02-2008 09:27 PM |
Waldorf Micro Q | Elf | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 13-12-2006 10:11 PM |