![]() |
Novi Waldorf-i na NAMMu ?
http://www.amazona.de/index.php?page...rticle_id=1232 ne znam nemacki tako da ako neko zna neka javi sta tamo pise. Oce li biti ili nece :)
|
Re: Novi Waldorf-i na NAMMu ?
5 Attachment(s)
Evo malo i slika
|
Koliko shvatih Stromberg je nesto slicno kombinaciji MW XT i Q sa mogucnoscu naknadnog dodavanja analognih flitera , polifonija oko 100 nota!!!
Q PHOENIX je LIMITED serija od svega 2oo komada, ukupno 5 oscilatora, polifonija oko 100 nota Zarenbourg verovatno pandan Nord Electro u malko vecem izdanju, u sebi ima EMES zvucnike i mogucnost Physical Modelling-a Blofeld pandan starom Micro Q ali za poneti Eto kolko sam ja razumeo Nemacki, kako god bilo svidja mi se i to jako :) |
... nekako mi se cini da neprestano prepakuju q-sound engine , mciro q , pa lite , pa omega , pa q+ , kombinacija VA i wavetable sinteze ..nazalost zadnji uspesni poduhvat im je bio Wald XT , a pre toga su imali par sjajnih instrumenata (Pulse,MW1,WAVE!!!)... nadajmo se da su sad napravili nesto zaista novo ... :rolleyes:
|
Znam sta hoces da kazes. ali trenutno moraju ici na sigurniju varijantu jer su im nogice jos uvek nejake od skorasnjeg pada. WAVESCAPE ce se desiti verovatno ali ne u skorije vreme, jer za tako nesto nece biti nesto puno kupaca. Mislim da Stromberg ima najvis potencijala ali smo da ne zaseru sa cenom .
|
sudeci koliko im je kostao Q+ sa analognim filterima ,malo sam skeptican ...a taj micro q je bio na nivou osrednjeg vst plugina , pa neznam da ga pustas i kroz bure masti bio bi veoma dijetalan proizvod ... al videcemo :rolleyes:
ja sam im veran kupac , nabavicu MW 1 v2. ... to je dobra sprava:rotfl: |
Quote:
|
Bit ce to bitka ponajprije sa Access-om. I Virus TI je ocito nastao pod utjecajem i nekih Waldorf-ovih prebjega u medjuvremenu. Ali djabe sve to kad se meni nista od tog novog ne dopada (osim dizajnom).:(
|
1 Attachment(s)
Sigurno, mada bih jako voleo da Kurzweil konacno istera svog VA-1 jer mislim da bi to stvarno upotpunilo rupu koja se nalazi izmedju Nord,Access, Waldorf tria. Videcemo
|
licno mislim da je ponestalo ideja i da je proizvodnja sintisajzera opet dospela u corsokak , svi se ponavljaju , VA sinteza je vec vise od 10 godina prisutna ,stim da se nista revolucionarno nije promenilo od prvog nordleada , softver vlada a hardver postaje sve skuplji ,naravno onaj koji po kvalitetu premasuje pluginove ... cim prestane prozvodja cena pada u roku od dve godine na 30 % svoje prvobitne vrednosti .... noviji analogni sintevi ,iako dosta skupi nisu na visini zadatka , i kao sto je bilo sredinom devedesetih opet raste cena vintage sprava na trzistu ... sta to znaci ... i dalje su Jupiteri , Juna , Xpanderi , Propheti ,Moogovi itd ostali neprikosnoveni nosioci titula najboljih elektronskih instrumenata .... ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:55 AM. |