|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.amazona.de/index.php?page...rticle_id=1232 ne znam nemacki tako da ako neko zna neka javi sta tamo pise. Oce li biti ili nece
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Evo malo i slika
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Koliko shvatih Stromberg je nesto slicno kombinaciji MW XT i Q sa mogucnoscu naknadnog dodavanja analognih flitera , polifonija oko 100 nota!!!
Q PHOENIX je LIMITED serija od svega 2oo komada, ukupno 5 oscilatora, polifonija oko 100 nota Zarenbourg verovatno pandan Nord Electro u malko vecem izdanju, u sebi ima EMES zvucnike i mogucnost Physical Modelling-a Blofeld pandan starom Micro Q ali za poneti Eto kolko sam ja razumeo Nemacki, kako god bilo svidja mi se i to jako ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
... nekako mi se cini da neprestano prepakuju q-sound engine , mciro q , pa lite , pa omega , pa q+ , kombinacija VA i wavetable sinteze ..nazalost zadnji uspesni poduhvat im je bio Wald XT , a pre toga su imali par sjajnih instrumenata (Pulse,MW1,WAVE!!!)... nadajmo se da su sad napravili nesto zaista novo ...
![]() Last edited by goasia; 12-01-2007 at 08:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Znam sta hoces da kazes. ali trenutno moraju ici na sigurniju varijantu jer su im nogice jos uvek nejake od skorasnjeg pada. WAVESCAPE ce se desiti verovatno ali ne u skorije vreme, jer za tako nesto nece biti nesto puno kupaca. Mislim da Stromberg ima najvis potencijala ali smo da ne zaseru sa cenom .
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
sudeci koliko im je kostao Q+ sa analognim filterima ,malo sam skeptican ...a taj micro q je bio na nivou osrednjeg vst plugina , pa neznam da ga pustas i kroz bure masti bio bi veoma dijetalan proizvod ... al videcemo
![]() ja sam im veran kupac , nabavicu MW 1 v2. ... to je dobra sprava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Bit ce to bitka ponajprije sa Access-om. I Virus TI je ocito nastao pod utjecajem i nekih Waldorf-ovih prebjega u medjuvremenu. Ali djabe sve to kad se meni nista od tog novog ne dopada (osim dizajnom).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waldorf Largo VST | fischek | Audio Software | 7 | 17-09-2009 02:40 PM |
Waldorf XT club | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-02-2008 09:27 PM |
Waldorf Micro Q | Elf | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 13-12-2006 10:11 PM |