|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
pa slazem se .. medjutim sve to zavisi i od vrste muzike i nacina rada .. juce sam imao vremena i jedno 3 sata proveo isprobavajuci tajming sto Cubase-a sto nekih sinteva ponaosob .. interesantno Cubase sa Midexom bez opterecenja znaci nemas audio trackove , nemas midi sekvence , kad prebacujes iz midija u audio externi sint ,variranje latencije je unutar 2 milisekunde , sto je fantastican rezultat , i sam sam se iznenadio(pri takvim odstupanjima ni nema potrebe za naknadnom kvantizacijom audio fajla)... snimim sekvencu od 4 takta ,sesnaestine (neki kratak ton) i setanje je minimalno ... to sam uradio i sa Midexom i sa Edirol FA 101 midi izlazom , kasnije sa isprobavao duze sekvence po 16 takata i rezultat je bio isti . variranje ispod 2 ms .... test sintevi Doepfer ms-404 ,Waldorf xt,cheetah ms-6,Roland s-760 .. jedine razlike su bile u brzini midi response gde je Roland bio najsporiji , i ponegde ja malo vise setao ....
e sad predpostavljam da i Cubase pod opterecenjem ima neke svoje prioritete pa ide na stetu midi tajminga ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Ja nemam mnogo:
Korg X5D Roland Jv-35 Korg NS5R Solton S300 Harmonium Ima li neko da prodaje DX7? |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|