|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
mod?rateur analogue
|
![]()
evo kad krenuse ovi postovi sa novim kupovinama, da pridodam da je i meni napokom stigao Great River.. probali smo tek malo na govoru, side by side sa RME FF800 koja (recimo) vaze za solidna, cisca, lo/mid end predpojacala. mogu samo reci, i to su i kolege potvrdile, da moje smece od NT1 nije nikad ovako dobro zvucalo. sva bulaznjenja koja sam slusao po netu su ipak istinita; trodimenzionalniji zvuk, fokusirani/linearni basevi i prezentnost/svila na visokim. vokal vec zvuci pomalo udaljen, nije toliko izravan kao da oce glavu da ti razvali. RME u usporedbi s time, nema nista od navedenog, mutez u visokim, dole je juha - neravni LF i LMF. eto znam da su nekima ovdje fina pretpojacala vec ko dobar dan, ali ja sam iskreno odusevljen. imao sam mileniu pa mi nije bio takav trip. cekam sad jednu reklamu gdje cu ga staviti ozbiljnije u pogon.
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kucni studio - Ideje i sugestije | Spofolica | Dizajn i konstrukcija studija | 97 | 23-06-2009 04:06 PM |
Ideje za prostoriju ? | alen | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 25-11-2007 01:08 PM |
-= Pesma, zakon, ideje ... =- | ProkDu | Slobodan Marković | 5 | 04-05-2007 09:31 AM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |