|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi, pa kritike su pozeljne. Tesko onom ko misli da je sveznalica, a i onom koji mudruje a nema znanja... Cenim svaki komentar,svaku kritiku. Svaku razmotrim temeljno, trudeci se da se njom okoristim. Ne podnosim komentare onih koji nisu upoznati sa festivalom, sa kompozicijama, sa komentarima ucesnika, sa sustinom cele price, a daju sebi pravo da kritikuju. No, verovatno to vuce korene iz neke ranije zivotne frustracije. Srdacno vas pozdravljam, zelim Vam jos puno zdravih komentara.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() A ti nemoj da vredjas i da bilo koga nazivas frustriranim zato sto mu se ne svidja tvoj festival. U mom postu o festivalu nije bilo uvreda!
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 07-08-2006 at 09:13 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Znajući Dekija, ja vjerujem da je on iznio čisto profesionalnu kritku i svoje vidjenje. Imalo je pjesama i dobrih i onako.. osrednjih! Tu je idekius svakako u pravu. Možda čak neka pjesma i nije bila za ovog festivala (recimo, bio je neki poluplagijat sa hrvatske scene, za šta se prekasno saznalo). Ali ipak, u odnosu na prošlogodišnji festival, po mom mišljenju, sigurno da je sve bilo mnogo bolje odradjeno nego prošle godine. Imalo je boljih pjesama.. Recimo, Ivan (studioTon) je super odradio aranžman i napravio dobar zvuk za pjesmu Marka Gredića "Pridji mi bliže", zatim OFF je odradio super kompoziciju "Mećava" (pjevao je Djordje Marić).. po meni, najpevljivija pjesma na festivalu, hitčina ko vrata (ovdje kod nas se non-stop vrti). Onda tu je izvrstan Avaxov rad (veličko) i neizostavno, None Nedelkovska sa izvanrednom kompozicijom "Priznavam" koja je, opet to moram da ponovim, po meni zasluženo odnijela pobjedu.
U žiriju su bili Neša dizel (exit), Gane Pecikoza, Dragiša sa zrenjaninskog festivala... itd. Nimalo neozbiljna ekipa. Najupečatljiviji trenutak festivala, kada su Sergej Ćetković i Milan Kalinić skupa otpjevali dječiju pjesmu "U svijetu postoji jedno carstvo...". http://www.starigradfest.com/galerija/slika-51.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Festival STARI GRAD 2007, Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 9 | 10-07-2007 12:53 AM |
Festival Stari Grad, Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 27 | 17-06-2006 02:13 PM |
Muzicki festival "Vrnjacka banja 2006" | STUDIOTON | Razno | 43 | 10-06-2006 01:18 AM |
stari vs novi analognjaci? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 40 | 29-06-2005 10:28 PM |