|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Od 133 prijavljenih pesama za festival ,,VB.2006'' pro?lo je sledećih trideset.
1. Bane 187 - Ne mozes mi nista 2. Grupa ,,Vozd'' - Ne mogu pare da vam pomognu 3. Miss Svetlana - Oluja 4. Marija Serifovic - Dugo 5. Tanja Jabucanin - Niti od sna 6. Maja Nikolic - Uzmi me (u pitanju je nova pesma ,,Uzmi me'') 7. Sonja Kocic - Koga to foliras? 8. Zamba - Nula 9. Blizanci - Laki 10. Sinisa Kraljevic Kralj - Kad ti ljubav lose krene 11. Danica Radojcic - Zelim da te udahnem 12. Misa Marjanovic - Tebe sam voleo 13. Betty Boop - Bolja od tebe 14. Kaktus Bend - Lakse je 15. Mirna Koshanin - Kasno je 16. Ruski rulet bend - Usne baksuzne 17. Picasso band - Kako cu je? 18. Marija Jovicic - Kada ljubav zakasni 19. De Marko - Sunce u ocima 20. Danka Uberparip - Tragovi 21. Vanja Mladenovic - To je san 22. Creative band - Vreme je za kraj 23. Dejan Cosis - Ti dobro znas 24. Ariana Katavic - Kad te se setim 25. Stevan Andjelkovic - Andjela 26. Sasa Zivanovic - Ostani 27. Natalia Trik FX - Ribolovac 28. Sladja Ivanisevic - Hej DJ 29. Katarina Sotirovic - Bolja 30. Ruzica Cavic - Kad te ljubav baci na kolena Predsednik selekcione komisije bio je Rade Radivojevic. FEstival ce biti 2 i 3. juna i prenosice ga RTS. Kad je u pitanju glasanje prihvacen je predlog Leontine Vukomanovic da jednu trecinu glasova da strucni ziri, jednu trecinu novinari, a jednu trecinu SMS glasovi. U revijalnom delu programa nastupice Zeljko Joksimovic i boris Novkovic, a gosti festivala bice i Ogi Radivojevic, Maja Odzaklijevska, Ekstra Nena i Zoran Lekovic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Vrlo impresivna lista izvodjaca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ivane, odakle tebi ovaj spisak?
Vidim tu nesto sto sam radio i za sta pouzdano znam da je otislo za drugi festival.... ![]() Zona sumraka...
![]() |
#4 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_po...ion=3&get=last I to je tacan spisak izvodjaca koji su prosli .. da, video sam da je 2-3 pesme sa spiska koje si ti radio .. Moja pesma je pod rednim brojem 15 .. Ajde pa se vidimo uskoro ![]() P.S. Ja pesme za koje "pouzdano"znam da su prosle na drugi festival nisam nigde ni prijavljivao ![]() Last edited by STUDIOTON; 11-05-2006 at 08:27 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Ovo je ipak prvi festival i po pricama obecava .. E sad, ono sto je zaista bitno je to da sam ja nekoliko pesama prijavio sa vise izvodjaca .. i jedna mi je prosla .. normalno smo konkurisali i poslali CD, bez ikakvih veza,protekcija i slicno .. ja sam se iznenadio,znajuci situaciju na ostalim festivalima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |