|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Pa nisam ja niti imao nameru da te prozivam, niti sam mislio ista lose.
Ono sto sam rekao, to sam i mislio. Pomenuo si nekoga ko je bio drugi, a u kontextu "nemam pojma sta i ko", pa mi je bilo logicnije da kazes da ti se ne svidja, nego da se pravis neobavesten (ili da ne pominjes uopaste, ako nisi cuo). Cak mi ne bi ni smetalo. Sve sto je izreceno u "lice" postujem kao individualnost i razlicitost, te sam iz toga razloga spomenuo coveka sa kojim ti sviras, a nije moj ukus i kako ne mislim da je to niti strasno niti neposteno reci. Ne vidim zasto bi ti to smetalo? Nisam izrekao ni jednu neistinu ili ne daj Boze uvredu ![]() Ako jesam, samo reci sta, i ja ti se odmah javno izvinem... Zaista nisam imao nameru to da ispadne, vec sam ti samo stavio do znanja da mi ne smeta, ako javno kazes da ti se ne svidja ono sto sam ja radio. Da se bas svima svidja, verovatno bih pobedio ja, ovako... Pretpostavio sam da je normalno i da imamo glas "protiv" ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
suncane skale, tj. sta fali ovoj pesmi? | gorjan | Promocija radova | 22 | 13-08-2009 06:21 PM |
Lejla Hot - Skale 2007 | Oggy | Promocija radova | 27 | 25-07-2007 10:29 PM |
SUNCANE SKALE - POZURITE! | Mogli | Promocija radova | 7 | 25-04-2005 01:48 PM |
Budva, Skale | Boskovic | Razno | 11 | 02-03-2005 05:39 PM |