Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Skale 2006 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14805)

STUDIOTON 12-07-2006 12:40 AM

Skale 2006

Cestitam Oggyju na osvojeno 2.mesto u veceri novih zvezda ..

Svaka cast Oggy:)

Drugoplasirana je Oggyjeva kompozicija za Betty Boop

*Aleksa* 12-07-2006 04:19 AM

Re: Skale 2006

:bend: :beer:

Oggy 12-07-2006 05:05 AM

Hvala, hvala...!!!

Sve sto (ne) znaju ja sam ih naucio :D

Licno se ni blizu nisam tome nadao, ali sam ostao zatecen i prijatno iznenadjen.
Jos jedanput se pokazalo da neki nedostatci ne moraju biti neophodno losi, a ako imas petlju kao ove moje devojcice, jako se lako pretvore u vrlinu.

Ponosan sam na njih, ne zbog mesta na nekom festivalu vec zbog toga sto imaju dovoljno srca i hrabrosti da izadju na crtu izvodjacima koji su i stariji i tehnicki mnogo bolji, a iza kojih stoje neuporedivo veca imena nego sto je to moja malenkost.

Odoh u patetiku, ali to je zbog alkohola, ne zamerite :D

idekius 12-07-2006 05:31 AM

Male, medene buduce modelsice :mrgreen:
Verujem da cika Oggy lepo brine o njima :D

Zid 12-07-2006 06:12 AM

Simpatican nastup;) Jel ono Ogijev proizvod?

Oggy 12-07-2006 02:05 PM

Full :)

I za razliku od gore pomenutih, ove su prave i pevaju licno ;)

Max 12-07-2006 02:08 PM

Bravo Oggy !

male jako dobro to izvode ..... imaju jako puno energije .....

Meni je favorit bila pobednicka pesma i mislim da je ova mala buduca zvezda , ali ....

najbolje od svega je sto su prve dve pesme gitaroske !!!!!!

Pozdrav

Oggy 12-07-2006 03:26 PM

Mislim da je to sto su u pitanju mladi, igralo presudnu ulogu da glasanje bude objektivno.
Nije bilo toliko sukobljenih interesa i ja se u potpunosti slazem sa poretkom.
Mala Milena peva sa 5 klasa bolje i zrelije od svih ucesnika na festivalu, pa tako i od mojih klinki.
Jedino sto je diskutabilno je to da li ce ona ili ne biti zvezda.
Imitirati Britni vizuelno i pevati kao Ivana Pavlovic nije recept za uspeh nikako jer obe pomenute uspesno egzistiraju u muzickom svetu (neko manje, neko vise uspesno :D ) i tesko da bi nekom trebao surogat za njih dve koje su takve kakve su odlicne.
Jos jedna stvar koja mi je zasmetala kod pobednicke su opet srne, lanad i slicni stanovnici ruralnih sredina, proplanaka, livada i nacionalnih parkova...

Jos jednom, da ne bude zabune, slazem se apsolutno sa poretkom i smatram da je Milena Vucic osvojila prvo mesto zasluzeno. Sve ostale opservacije su stvar mog licnog ukusa i afiniteta.

Max 12-07-2006 03:37 PM

Kad tako postavis stvari , stvarno imas pravo . Mada meni nije palo na pamet dok sam gledao prenos . Jednostavno , mala je dobra i nadam se da ce proci .

Verovatno se tim poredjenjem mogu naci jos mnoge slicnosti sa raznim izvodjacima

Jos jednom , super je da su gitaroske pesme u samom vrhu ...... dosta mi je vise zalopojki

Pozdrav

Oggy 12-07-2006 05:35 PM

Potpuno se slazem!

Ja sam to jos odavno predvideo, a sada se i obistinjuje, te "tradicionalna srpska (balkanska) festivalska muzika" ipak pocinje da evoluira, samim tim sto je dopusteno da dve pesme koje su potpuno van ustaljenog koncepta ucestvuju na festivalu poput skala, a posle ucesca i da zauzmu poredak kakav su zauzele.
Takodje dovoljno govori da se desavaju promene i to sto jedan autor poput Joksimovica ulece u tako nesto.

Mala Milena je super, samo bih voleo da je vidim vise kao "Milenu", mislim da bi to bilo mnogo korisnije za nju, a i za sve nas.
Ipak sam radostan sto su se, cini mi se, stvari pomerile sa mrtve tacke (pretenciozno bi bilo da kazem "na bolje" ) i da cemo stvarno malo da odmorimo usi od balada (cast baladama, ali jebiga :D ).
Pozdrav! ;)

All times are GMT +1. The time now is 10:00 PM.