|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Odbise mi ovu moju pesmu na suncanim skalama, pa me zanima vase misljenje, da li ova pesma ima neki potrebni minimum potencijala da bi bila primljena na jedan ovakav festival. Onako, diskusije radi...
link http://www.box.net/shared/kd1z47ahtr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja iskreno ne mogu da verujem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Druze ne mogu da precutim vidim da ti je stalo... nisam ti ni slusao pesmu ali shvatices zasto... na festival ako saljes pesmu moras da imas 2-3000 evra ili dobru vezu. Te pesme koje se salju bez to dvoje niko ne slusa, a psihologija je ta sto ti kad vidis da nisi primljen ,,razglasis,, svima to i svi ,,gledate,, ko je to prosao a da ti nisi primljen da ucestvujes
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
opusteno, naravno, pa rekao sam vec, diskusije radi... I generalno, moram priznati da me vise zanima neko razmisljanje o samoj pesmi, ma kakva bila, nego te price o festivalima, biznisu itd... Mislim, svi smo valjda dovoljnoi odrasli pa da znamo u kakvom sistemu zivimo. Pa ovde se stimuju dodele novogodisnjih paketica, a kamoli festivali... ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
...iskreno, mislim da ni napolju nije ni?ta bolje,samo se ipak to radi malo kulturnije,bez da je toliko op?te poznato... Ove na?e seljačine to ni ne kriju!
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Zato su nam pesme takve kakvi su i festivali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ja sam o tome vec i pricao na forumu u nekoj zescoj temi kad sam raspravljao o mehanickoj svirci ( citanje nota ).... naravno da je svuda sve namesteno, pocev od politickih,verskih, gey, satanistickih lobija pa do kriminalaca... Lova ljudi, menadzer Frenku Sinatri je bio necak Al Kaponea i da ne duzim... tako je i kod nas, samo smo mala zemlja pa sve se zna
![]() Naravno da to vredja inteligenciju, cak i muzicka studija u vecini drze budale, menadzeri glume kriminalce ( nabijem ih, to svima uvek kazem ![]() Naravno u toj mocvari uvek ima i dobrih stvari, pozitivnih i autenticnih licnosti, koji su ili pored ili iznad svega toga, a isto rade u muzici, ja mislim da sam na toj strani. Naravno imao sam sudare sa ovima s druge strane ali opusteno ![]() ![]() Cigani imaju jednu izreku : Goli se radjamo i goli idemo na onaj svet, aj sam dodao : sa onim sto imamo u glavi. Ko ih j...
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Ilija to su prejake reci koje si uputio i ljudima koji nisu takvi, puno ljudi na forumu drzi studio i sigurno nisu budale. Ako vec imas takvo misljenje budi precizniji i jasno kazi o kome pises, u suprotnom vredjas redom sve na forumu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
Druze tvoja kritika nema osnova, ja sam podelio sve na dve strane, tako da nisam mislio da svi koji drze studio su budale ( to jasno pise ), a sigurno ne mislim da svi koji drze studio su strucni za to, ta pretpostavka bi bila smesna i metaforicna, na primer recimo kao da svi koji pevaju to i umeju ![]() Ti kazes da vredjam sve redom ( tvoje licno misljenje ), ja kazem da ne ( sto i jasno pise ). A ja ti ne mogu nabrajati imena ne zato sto se nekog plasim da imenujem ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fali pola benda | RokStudio | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 06-07-2009 10:47 AM |
SUNCANE SKALE - POZURITE! | Mogli | Promocija radova | 7 | 25-04-2005 01:48 PM |