|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Greh je ovom spisku dobro isproduciranih bandova ne dodati grupu STRIP! Neznam kako to zvuci na monitorima, ali na TV zvuchi SJAJNO, a i ona pesma koju sam mogao da cujem (Djuka) je odlicna...
STRIP je po meni nesto najbolje sto se u skorije vreme pojavilo na ovim prostorima!!!
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
cuo sam dve pesme, od kojih mi se prva (lov na vestice) veoma dopala produkcijski i muzicki, i otpevana je odlicno, ali bez ideje/teksta, vec cisto kao demonstracija... drugi spot (moj decko), mi je znacajno losiji i zvucno i kao pesma.. cuo sam da ima i 3ci, taj jos nisam video.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A sad sto ne radi puno..to je njegova stvar. Verovatno i nema mnogo dobrih bendova na koje bi on trosio vreme... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Ni meni nije bas preterano jasno redovno prozivanje Habica...
Ono sto je do sada uradio u muzici je i vise nego dovoljno i ruzno je bas toliko nemati postovanja. Moze i nista vishe da ne uradi... uradio je sasvim dovoljno... Ja neznam kakav je Habic i ne mogu da kazem bas nista o losem glasu koji ga prati kao coveka i (ako ispravno shvatam) upravo su takve stvari i razlog za prozivku... Dakle, nista o tome neznam izuzev iz price Kerber-ovaca, kojima je Haba radio jednu plochu i iz Najdine price, posto je Habic radio aktuelni disk Generacije 5, koji je Najda otpevao. I Najda i Kerber-ovci su prezadovoljni Sashom i sa profesionalne i sa ljudske strane. Od njih sam cuo sve najlepse o Habicu! Sad, neznam... mozda je i tezak i nezgodan kao sto se ovde prica, ne poznajem coveka, ali to nikako nije razlog za nipodastavanje njegovog rada! Ipak je rec o coveku ciji je rad sve, samo ne mali i koji ce ostati upisan u istoriju EX-YU i Srpske muzike... i to kao pozitivna pojava... Meni se licno ne svidja kako zvuchi album Generacije 5, to je samo moje misljenje i ukus... Zato mi se itekako svidja kako zvuchi poslednji album YU-Grupe, koji je taodje radio Sasa Habic...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 11-07-2006 at 02:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Znam coveka dobro...malo je nestrpljiv, i nema vremena za mrmote koji neznaju da sviraju i pevaju, i prave se da sve znaju!!! itd...potpuno razumljivo! Svira brdo instrumenata, itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nervni bolesnik . ( bez uvrede )
Mozda je nekad nesto i radio , mozda i radi , ali nije najpametniji ( muzikalan jeste ) ali je u oblacima i misli da mu je sve dato .... a nije . Tretira publiku , slusaoce i ostale kao idiote a to je stvar proslosti ...... Neko ko 2006 kompjutere i DAW zove " televizor " mora da preispita svoj stav . A i svi ludaci su ubedjeni da su normali ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
niko nije ni rekao da je najpametniji. Nisam upoznat da tretira publiku i slusaoce tako...Mozda (kao i ja) misli da vise nema mnogo vredne muzike kod nas i da se bavljenje muzikom kod nas svelo na hobi, (ne moze posteno da se zivi od toga, i besmisleno je, jer trziste malte ne ne postoji!) a sto se tice "televizora" - pa zar ne vidis da przi majmune?? Covek ima i radi na Pro Tools HD ... uff, boze.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ma jedini " majmun " koga przi je on sam .
A ako ceni muziku onda treba da je pravi najbolje sto moze , a ne da sece svaki malo kvalitetniji prelaz na bubnjevima pod izgovorom da " debili " to nece shvatiti . Da ne pricam o drugim stvarima ..... A ne verujem da ti unistavas muziku , zato sto mislis da nema trzista ili da je to postao hobi ..... covek ima cak i usiljene pokrete , ne moras uopste da budes strucnjak da bi procenio da bi mu koristilo lecenje ili bar ozbiljniji razgovor sa psihijatrom . Pobogu covek se 2 sata ubedjuje sa frizerom da oni ne mogu jednako kvalitetno sisati sa jedne i druge strane !!!! Pozdrav Last edited by Max; 11-07-2006 at 10:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |