|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni posle Vlade Georgijeva sve zvuci kao decija igra....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Senior Member
|
![]()
sta je to produkcija!!!??! mrzim tu rec.
to jest' mrzim kako ljudi pristupaju s njom ovde u srbiji...ocito da 90% ni ne zna sta do znaci. koliko puta sam samo cuo "e aj nam odradis produkciju", a pri tom mi daju trackove koji treba da se mixaju. misim ne bunim se, automatski dobijem dva kredita, ali opet... red je red. eto, nista, samo da izrazim svoj hir kao i neke kolege kad je bilo spomena o "gluvoj sobi"... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#76 |
MAO
|
![]()
pa ni to nije problem ukoliko album ispadne dobro.. Ali tacno znam na sta mislis.. U mom slucaju najcesce zelim da se bend potpise kao producent, jer su svojim idejama ionako najvise uticali na (ne)uspeh produkcije albuma I to narocito kod tvrdoglavih bendova koji placaju iz svog dzepa.
Ponekad sam cak primoran da trazim pseudonim, kada neko drugi mixa i ukenja stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
....eto .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
Ja sad ovde malo kvarim koncepciju topica,pa se zato i necu ljutiti ako mi ne odgovorite na pitanje koje je cisto informativno...Sta je u biti produkcija,u tehnickom smislu,i kako ja kao laik mogu prepoznati dobru i losu(ako uopste mogu)?Ja volim muziku i o tome sto cujem mogu reci-dobro ili lose odsvirano,otpevano sa falsevima ili skroz strava,savrseno uvezban bend(ako je u pitanju ziva svirka),...ali po vasim postovima,na ovom i drugim topicima,kontam da je samo jedan deo posla odradjen svirkom,pevanjem..a da su u pozadini dobar deo ljudi ciji posao nije ni malo lak!Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Pro Member
|
![]()
Dobra riba je dobra riba, svejedno, a dobar bend i dobra pesma su to ?to jesu bez obzira, i činjenica je da neko mo?e voleti "?ivo" ili "sirovo" u izgledu.
Ali ?minka mo?e istaći kvalitete ili ih pokvariti. Mo?e istu osobu predstaviti na ovaj ili onaj način, istaknuti ove ili one karakterne crte. Nekada se neka osoba mo?e tako i toliko na?minkati da takoreći postaje druga osoba. Producent je majstor ?minker u slu?bi muzike. Umetnik, ali na drugačiji način od kompozitora ili muzičara (uračunati bubnjari i pevači, skoro kao da su muzičari iako se obično samo dru?e sa njima ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |