|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ako sam dobro shvatio, ovde se govori o produkciji na ex-YU sceni u toku 2005.! ?ta me briga za tog tvog lika, steka!!!
Pritom, sjajno se slikao gde god je stigao... wtf! ![]() Molim moderatore da ra?čiste temu od offtopica, kojih je sada već previ?e! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Cemu odmah napadanje, kao da se bukvalno pakosno ponasas samo zbog toga sto je to sto jeste i sto ima tu opremu. Ne kapiram stvarno ljude kod nas. Druga stvar pisao je topi najbolja produkcija 2005 nisam shvatio da je kod nas. Ako je kod nas cinjenica je da produkcija kod nas se salje za london ili Sony New York kao Zeljkov najnoviji CD. Koja produkcija postoji kod nas???? Na cemu?? i da li postoji neka skola koja prati svetske trendove i koja ima uslove (predavaci da su neki iz americke industrije ili iz inostranstva). A to producenti ala Nuendo, Cubase i ostalo to nisu post producenti i producenti. Producent je neko ko je zavrsio degree(diplomu) na nekom uvazenom fakultetu ili koji je ucio zanat kod nekog poznatog priznatog producenta. Sad ce ovde masa da me pljuje i ko zna sta da kaze u vezi ovog odgovora ali cinjenica je da produkcija ne postoji kod nas i ne radi se kao sto se radi u svetu. Mozda ima ljudi poput Sase Habica i tog iz Abi Roda itd. ali cinjenica je da ne postoje predavaci i sistem skolovanja u nasoj zemlji da proizvodi kvalitete zasto bih ?? Ko uostalom ima neke pare da radi nesto sto nije Grand, Funky G itd.?? i odakle nam publika da se i radi nesto ako nije od gore navedenih kada smo mala jadna zemlja?? Vlado Georgijev cuda pokupovao/krali drugi za njega za studijsku opremu itd. Pa da li vi ljudi mislite da je on to sve legalno prvo kupio da pocnemo samo od toga ?? I koji on ima svetski kredibilitet da sebe uopste moze da nazove producentom i da naprimer uzima pare koje uzima za svoje radove?? Kakvu on post-produkciju uopste i radi u odnosu na naprimer Americku?? Uostalom taj Vlada, na kojim on projektima je radio da je mogao da vrati pare za tu opremu. Odakle mu te pare ako nije digao kredit ?? Nije on GRAND ili neki pevac koji gostuje stalno po Nmeackoj i Svajcarskoj pa da moze da vrati te pare. Dajte ljudi ovo je tako smesno a i tuzno da pocnemo da pricamo o tome da prosto necu da pricam. Ne znam lepo je sto se ovako druzimo i delimo stvari ovde na forumu ali uvek mesamo babe i zabe kada vodimo diskusije. Ja se izvinjavam sto sam ovoliko pisao i sto sam postavio reply u mozda pogresnom topiku ali me je prosto iznerviralo kako mi je odgovoreno na moj topik sa onim tipicnim NASKIM cinisizmom i zavidnoscu. Opusteno. Last edited by Steka; 10-02-2006 at 07:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
To jest, ako ima? trenutak vremena, obrati pa?nju na svoj odgovor na Ton Majstorov post, pa razmisli koliko u stvari nekom drugom tvoj post mo?e da izgleda kao tipična balkanska zavidljivost pljuvanje i nabijanje na nos neke lične superiornosti jer se nalazi? u situaciji da ima? bolje uslove? Znači nadam se da kapira? da ti ne dr?im nikakvu bukvicu, i ja mislim da je Ton majstorov post onako malo o?tar, ali ti si mu ga brate ba? dao, lak?e malo. Postoji i to balkansko udaranje u grudi, ali sa druge strane, postoji i ta tradicija da neko ode napolje i onda se pona?a kao da je vrhunski producent, samo zato ?to ima bolje uslove za rad i slično. Znači ajd da izgladimo stvari pa da pričamo dalje. Pozdrav!
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |