|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
E ljudi,aj neku sugestiju...
Snimao bih neke zvukove na otvorenom i sl. ... imam Minidisc recorder Sony mz-r35 pa bih pazario neki mic i to..(Sony predlaze svoje favorite ali mene zanima kompatibilnost i isprobanost jos nekih varijanti ...ako se neko igrao uopste sa ovim pricama ![]() Hvala u-> |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Razmisli o Rode NT4, ima ga u artistu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ili mozda nesto iz Senheiser MKH serije (to je malo skuplja varijanta).
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Obrati paznju da ti treba jako dobar "sundjer" da ti ne bi zujao vetar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Za MKH seriju ti treba fantom napajanje sto iz tog minidisca neces izvuci.... Nisam nikad radio sa NT4 mikrofonom ali predpostavljam da je ok, ako pure kaze! ![]() Preporucio bih ti elektretove mikrofone od Sennheisera, serija K6 ... Oni su napajeni 1.5V baterijom i sasvim fino radi...puno puta sam ih koristio bas kad sam isao da snimam zvukove i atmosfere sa minidiscom. A odlicno je to sto K6 je samo telo a uz njega kupis glavu sa umerenosti kakva ti treba... Samo nisam siguran da li mogu da se kupe novi.. Ili, prodaj taj minidisc i kupi od M Audia Mikro Track 2496! Danas mi je kolega pokazivao i super je spravica a ima u sebi fantom! Znaci nije frka ubosti mikrofon koji god hoces a snima u maximalnom kavalitetu 96Khz 24bita! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Evo, ispravljam sam sebe...sad sam nasao na Sennheiserovom sajtu seriju K6
http://www.sennheiser.com/sennheiser...microphones_k6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
I naravno, bez obzira koji mikrofon izaberes, ovo je neizbezna oprema koja ti treba ako zelis da budes lovac na zvukove ;-) Naime, svi ti mikrofoni su jako osetljivi i najmanji pokret ruke ce se preneti preko tela mikrofona u snimak..
http://www.sennheiser.com/sennheiser...tionmkh20mkh50 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Znanja Nikad dosta izbor mikrofona by Bruce Swedien | AcaHari | Tutorijali | 15 | 04-02-2009 01:07 PM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |
Izbor | Solozabal | Audio Software | 11 | 16-02-2004 03:50 PM |