Re: najbolja produkcija u 2005
uh uhuh koliko tacnih i netacnih informacija na jednoj stranici... Oggy, u teskoj si zabludi sa tim pogledom na Negative, iz prostog razloga, sto je bend doslovce nastao pod bombama '99te na terasi na Bezaniji u toku vazdusne opasnosti... Prvi album su snimili, koliko se ja secam, za "Automatik" records (veeeoma alternativni label u tom trenutku, mozda i najjaci iz te branse), sa ocajno isproduciranim ali solidnim pesmama, a narocito izborom spotova. Veliku vecinu zasluga za sve sto se tada dogadjalo i kako su se dobili toliko paznje jeste Ivanino poznanstvo sa Vukomanovicem koji je i producirao i prvi album...MADA, nije na odmet bila ni cinjenica da je otac jednog clana benda vlasnik firme "Autokomerc", koja je jos tada bila distributer Folkswagenovih vozila. Ovo im je obezbedilo par jakih sponzora za dobre spotove i odlicnu distribuciju u podrsku medija. Takodje, veoma je tacno da taj bend svirao na CELOJ turneji "Izadji na crtu" 2000te godine, zbog koje su pojedinci imali nimalo prijatna iskustva. Medjutim, vremena se menjaju i bend polako ostaje bez zamajca, i sto je je jos ociglednije, HITOVA. Sledi promena stila, izdavacke kuce, ali i statusa. Bend zahvaljujuci pristojnom menadzmentu postize visoku cenu za koncerte, i od toga se momci pristojno opremaju opremom, i zive solidno. JEdino o cemu ne znam dovoljno da pisem, je upravo ova zadnja faza kada prelaze za City i mogu samo da nagadjam ko je tu koga i zasto kontaktirao i koje tu cime sta vise dobio... ono sto znam da pojedini clanovi benda u medjuvremenu pocinju da se zaposljavaju sto je, barem meni, sindrom da nemaju dovoljno ceste i placene nastupe.
I poslednje, bend je trenutno u duuzoj pauzi jerbo se Ivana udala i zatrudnela..
|