|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Quote:
Imam jos par pitanja , za kasnije . Evo mladji brat " cupka " pored kompjutera . Hvala , pozdrav ... |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno, meni se sa poslednja tri Coliceva albuma jedino dojmi pesma 'Zlicin i kazna' (Balaseviceva, cini mi se), a one varijante 'Cini mi se grmi', 'Hajde, hajde Jasmina' i slicne, bi bile klasican turbo folk da ih je pevao neki splavar. Ne ulazim u produkciju i aranzmane, ali pesme su.....
![]() Nedavno mi je drug pustio neku pesmu iz '73 ('74) , album gde je 'Gori Vatra', a pesma je 'Ti si bila' ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#24 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
Da, tako je. Nisam ni rekao da je studio kriv za los zvuk... vec ljudi koji se u tom studiju ocito nisu najbolje snasli. Desava se. Eto, sada je Mitrovicev Novi Pink studio "govno", jer su izasli katastrofalni snimci iz njega... E, pa studio nije govno, vec je najbolji koji ovde postoji, ali ( sto bi rekao jedan moj prijatelj, takodje sa ovog foruma )... seli FICA drajveri u Formulu 1 i izginuli na prvoj krivini. Tako i zvuce albumi iz novog Pinka... kao saobracajna nesreca!!! Vecina... verovatno su slicni vozaci vozili Porschea u Ljubljani. Pozdrav. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
A sta je to izaslo iz Pinka, da obratim paznju?
![]() |
#28 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa, hajde, za pocetak Cecin poslednji album, Aleksandra Radovic- prva verzija miksa koja je tragicna ( sta su posle radili i gde su ponovili miks ne znam ), Joksimovicevo Lane Moje- premiksan snimak za Evroviziju ( to smo slusali u Turskoj ), Negativ koji po meni ideoloski nije lose zamisljen, ali je vrlo diskutabilno isproduciran, gomila reklama i dzinglova... mislim da je dovoljno da potvrdi moju pricu od malocas. Da se razumemo, Negative je najkompaktniji i daleko najbolji od svega navedenog ( objektivno ) iako se meni generalno ne dopada!!! I da ponovim, to je trenutno najozbiljniji studio u drzavi, ali portfolio im je ispunjen gomilom losih snimaka. Za to su krivi "VOZACI" koje sam pomenuo. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Sto se tice Pinka i nasih vozaca, ne znam sta da mislim. Svi ulazu u opremu a niko u ljude! Zasto niko nije poslat na placeno skolovanje u SAE ili negde? Nama je u drzavu stigao SSL u trenutku kada ga u svetu zadrzavaju samo najveci i najskuplji studiji! Kasnimo tridesetak godina! Pitanje ljudstva je pitanje koje treba postaviti vlasnicima kvalitetnih domacih studija a ne ljudima koji se sada na toj opremi snalaze kako znaju i umeju... Sto se tice Negativ, slazem se da je to nas najbojli rock bend, a takodje mislim i to, da im poslednji album zvuci ubedljivo najlosije od svih. A ko je to radio?
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Ima li ko kakvu informaciju o tome gde i kako , ko itd. je radio pesmu koju peva Goran Karan " Ostani " ( ne znam da li je to tacan naziv pesme ) a koja je bila predstavnik Hrvatske na Pesmi Evrovizije pre par godina ?
@slowstar , da li znas Milana Kindjica ? Pozdrav ... Last edited by kompozitor; 22-01-2006 at 03:26 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |