|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
na MAC+DIGIDESIGN 888/24 kombinaciji, sa APOGEE ulaznim konvertorima, a u YAMAHA 02R mikseru (samo digitalni prolaz, posto je tadasnja verzija kada se "udje" analogno zvucala OCAJNO) monitori su bili Genelec 1031 sa subom, reverbi su LEXovi PCM 91, PCM 81 i 480 LARC, MANLEY i FOCUSRITE Mic preampovi i kompresori, ISA 110 i ISA 215 (valjda) mikrofon je bio NEUMANN lampas U 47 i onaj novi "kratak" isto lampas 149? nisam siguran Bregovic je uglavnom producirao, osim numera "Kad bi moja bila, "Samo kad mi Kazes ljubav" i "Melanholija" i jos jedna - ne secam se, gde je moja malenkost bila aranzer i producent tih numera. Prateci vokali Sestre Kovac, i ponegde Ogi Radivojevic, udaraljke Nesa Sexy, sve ostalo programirano u Logicu (moja malenkost) i odsvirane klavijature (isto moja malenkost) Keys: Samo Rolandi - razni, i sempleri EMU IV i AKAI S 1100, S 3000XL i S5000 (Z 8 tada jos nije izasao) Nadam se da sam pomogao - Pozdrav S
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolja varijanta za kupovinu UAD? | DSP forum | 15 | 24-12-2007 07:26 PM | |
Najbolja zamena za pravi klavir ? | Max | Audio Software | 44 | 06-04-2007 06:58 PM |