Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2016, 12:17 AM   #1
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Presonus Studio One 3.2

Quote:
Originally Posted by tajna92 View Post
Pa dobro, ti onda radi u Reaperu i dalje i resen problem.
Ova tema je o S1, ako se ne varam
Sta je ovo, kakva autokratija ovde pocela da vlada, ne vole ljudi nikakav predlog, konstruktivni, da se da wtf... Dok sam na temi o Reaper-u kritikovao neke stvari u korist S1 maltene sam dobijao odgovor "Ti radi u S1 i resen problem"... Forum je za diskusiju, al izgleda da polako gubi smisao pisati bilo sta. Nisam ja jedini koji trazi da se u S1 poboljsa horizontalni skrol. I ne radim u S1 niti ga koristim, s vremena na vreme ga testiram da vidim sta se promenilo jer mi se filozofija programa svidja ali su mi neke stvari falile (lista stvari koja mi je falila se smanjila sa ovim update-om).
Jan is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2016, 10:41 AM   #2
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Sta je ovo, kakva autokratija ovde pocela da vlada, ne vole ljudi nikakav predlog, konstruktivni, da se da wtf... Dok sam na temi o Reaper-u kritikovao neke stvari u korist S1 maltene sam dobijao odgovor "Ti radi u S1 i resen problem"... Forum je za diskusiju, al izgleda da polako gubi smisao pisati bilo sta. Nisam ja jedini koji trazi da se u S1 poboljsa horizontalni skrol. I ne radim u S1 niti ga koristim, s vremena na vreme ga testiram da vidim sta se promenilo jer mi se filozofija programa svidja ali su mi neke stvari falile (lista stvari koja mi je falila se smanjila sa ovim update-om).

Last edited by idvi; 07-03-2016 at 05:41 PM.
idvi is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2016, 03:33 PM   #3
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Inace, procitah negde da se sa ovim novim Consol shaper-om saturacija dogadja samo na busu, a ne na kanalima kako su reklamirali, a da se na kanalima (dizuci drive na busu koji kontrolise kanale) samo pojacava gain pre inserta i pre-fader-a naravno, navodno su ljudi testirali i null-ovali ...sto je po meni vrlo nezahvalno, jer narusava vec postavljeni gain staging i nivo ulaza u inserte...

Last edited by Jan; 07-03-2016 at 03:41 PM.
Old 07-03-2016, 05:47 PM   #4
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
...sto je po meni vrlo nezahvalno, jer narusava vec postavljeni gain staging i nivo ulaza u inserte...
Možda deluje nezahvalno, ali mislim da je njihova logika sasvim suprotna: da prvo odrediš koliki uticaj drajva konzole hoćeš, pa da tek kasnije kreneš da miksaš (insertuješ i trtmrt) Ruku na srce, video koji se bavi Console Shaperom je zaista tabloidno senzacionalistički. ++

Pozdrav,

Vasa
Old 07-03-2016, 06:11 PM   #5
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Možda deluje nezahvalno, ali mislim da je njihova logika sasvim suprotna: da prvo odrediš koliki uticaj drajva konzole hoćeš, pa da tek kasnije kreneš da miksaš (insertuješ i trtmrt) Ruku na srce, video koji se bavi Console Shaperom je zaista tabloidno senzacionalistički. ++

Pozdrav,

Vasa
Eh, sad ima smisla kad si ga srocio Al zar ne mislis da je glupo da se taj drajv desava samo na bus grani a ne na pojedinacnim kanalima ?
Old 07-03-2016, 06:21 PM   #6
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
zar ne mislis da je glupo da se taj drajv desava samo na bus grani a ne na pojedinacnim kanalima ?
Mislim. Ali ko mene pita?

Pozdrav,

Vasa
Old 07-03-2016, 07:07 PM   #7
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Mislim. Ali ko mene pita?

Pozdrav,

Vasa
ha jaoj pa ja te pitam

PS Overkill-ovao sam forum, samo ja vodim monologe ovde, mora da iskuliram
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules