|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sta je ovo, kakva autokratija ovde pocela da vlada, ne vole ljudi nikakav predlog, konstruktivni, da se da wtf... Dok sam na temi o Reaper-u kritikovao neke stvari u korist S1 maltene sam dobijao odgovor "Ti radi u S1 i resen problem"... Forum je za diskusiju, al izgleda da polako gubi smisao pisati bilo sta. Nisam ja jedini koji trazi da se u S1 poboljsa horizontalni skrol. I ne radim u S1 niti ga koristim, s vremena na vreme ga testiram da vidim sta se promenilo jer mi se filozofija programa svidja ali su mi neke stvari falile (lista stvari koja mi je falila se smanjila sa ovim update-om).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 07-03-2016 at 05:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Inace, procitah negde da se sa ovim novim Consol shaper-om saturacija dogadja samo na busu, a ne na kanalima kako su reklamirali, a da se na kanalima (dizuci drive na busu koji kontrolise kanale) samo pojacava gain pre inserta i pre-fader-a naravno, navodno su ljudi testirali i null-ovali ...sto je po meni vrlo nezahvalno, jer narusava vec postavljeni gain staging i nivo ulaza u inserte...
Last edited by Jan; 07-03-2016 at 03:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One V. 3 | djzolika | Audio Software | 22 | 30-05-2015 08:48 PM |
Presonus Studio One 2.5 | djzolika | Audio Software | 108 | 03-06-2014 12:59 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |