|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Pa i ti bi delovao da ti je prva kupovina mikrofona i da nikad nisi snimao niti imas predstavu kako zvuci glas kada pevas ili sta vec (ne mislim na slusanje vokala u pesmi) kao i to da treba da das 200 evra za polovnu stvar
![]() Hvala na savetima ljudi. Elem mali off da ne otvaram novu temu zbog par postova. Da li je mozda bolje uzeti dinamicki mik od kondezatora za snimanje vokala uakusticki neobradjenoj prostoriji ? Ja se samo bojim da mi dinamicki mic ne pokupi tu cistocu ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina mikrofona, molim za savjete. | jimitom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 76 | 15-04-2013 08:34 PM |
na sto treba obratiti paznju pri kupovini polovnih monitora? | next667 | Monitoring | 0 | 17-04-2010 10:08 AM |
Kupovina mikrofona? | Riccolo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-01-2010 12:04 PM |
Kupovina polovnog elektricnog klavira (stage-piano) | jox | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 06-07-2009 09:38 PM |
OBRATITI PAZNJU !!! | Oggy | Predlozi i sugestije | 72 | 19-05-2005 12:04 AM |