|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Synclavier je upravo pogodio srz price..... kompatibilnost unazad...... meni bi integra bila neki 15. rolandov sint koji bi ima (cu imati
) i lepo je preneti neke stare farbe oko kojih sam se dooobro preznojio kad sam bio mladji i dokoniji.....To je upravo i najveci adut integre - ljudi koji vole rolan godinama kao takav...... a ja izmedju ostalog volim i roland....
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
roland je zivot a ostalo su sitnice ! nije toliko orland mutav kao sto se cini tj cuje na prvo slusanje ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Mutav? Od 'velike trojke' meni je jedino Roland bio uvek u stanju da presece kroz mix. Za razliku od Korga... kog ne bih vise ni da komentarisem, da ne naljutim branoy-a
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Koristim Roland V-Combo VR760 ve? godinama i prezadovoljan sam. Jedino ne znam kako da do?em do SRX07 pro?irenja, onda bih stvarno imao sve ?to mi treba.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksi...at=0&_from=R40 |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Ima li nekog ko ima i moze malo ozbiljnije da opise ovu masinu,mislim na Integru 7 za live koriscenje,prvenstveno sa aranzerom (Roland G-1000) a i u projekat studiju.Ja bih da je kupim pa ce mi vasa iskustva dobro doci.
Hvala unapred... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
oh pogresno si me shvatio nije mutav = naivan kako nam se cini , samo izgleda sa onim korgovim igrackama (volca) roland polako posustaje :/ a to mi se ne dopada ...
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|