|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ma bilo mi je malo krivo, i bio sam nervozan, mislim sry ako sam nešto :/
Evo karta je stigla, send kablove naravno još nisam nabavio jer sam danas zadnju kintu bacio na zvučnu.Eh sad mene zanima, a kad si već spomenuo taj šum, koliki će mi ustvari šum praviti Behringer prokletinja, jer ako budem morao kupovati novi mixer bojim se da će Xenyx letiti u...nebitno sad, nazad u tvornicu XD... Jer imam osjećaj da se mogu pomokriti na Deltu ako će me mixer zezati... A sve to sam isključivo nabavio radi snimanja vokala jer se bavim hip-hop-om, a svi vrlo dobro znaju da je nama vokal itekako bitan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Daleko sam od početnika ali rekoh da pitam na ovoj temi.
Gde sve mo?e da se kupi Focusrite Scarlett 2i2? Re?io sam da kupim ovaj interfejs ali na?alost, Artist ga trenutno nema i ne znaju tačno kada će nabavljati. Lyra takođe nema. Ima li neke alternative ovom interfejsu? Gledao sam M-Audio MobilPre ali Focusrite ima bolju izdradu i mnoooogo bolji dizajn uređaja. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
zvucna kartica pocetnik |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
spajanje monitora (početnik) | matija | Computer Hardware | 4 | 08-04-2009 01:12 PM |
ReWire sa USB zvučnom karticom | dragan7 | Computer Hardware | 1 | 05-12-2008 10:30 AM |
u potrazi za kompresorom... | Joyba | DSP forum | 21 | 20-09-2007 05:01 PM |