|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Member
|
![]()
Primer Sarsa na koji sam se nadovezao nije bio star 3 godine. Oni su (koliko me secanje sluzi) trazili od Sokoja isplatu za (u tom momentu) proslu godinu, pa su im ovi rekli da ne mogu da im isplate jer nisu bili clanovi istog, sto je potpuno protiv zakona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ponosim se radom svog oca, ne samo u pop muzici, vec i u primenjenoj, narodnoj,decijoj,filmskoj, pozorisnoj, dzinglovima i reklamama. Kao i svakoj nadzak babi, ovaj forum ti dobro dodje da istreses sve svoje zivotne frustracije, komplekse i nedostatke. Koncano si nas sve provalio, ovu ozbiljnu organizaciju zaverenika - Sokoj,Udruzenje kompozitora, Udruzenje muzicara dzeza i zabavne muzike, Vladu Srbije... Sad moram da priznam, posto vec sve znas - svi smo okupljeni oko samo jednog cilja - da tvoj vanserijski talenat i pecat koji si ostavio u kulturi srpskog naroda minimiziramo. To sto ti krademo milijarde koje ti pripadaju od Sokoja samo je nus pojava, vise nam je stalo da ostanes u senci, kako bismo mi mali i netalentovani dosli do izrazaja. Ovim cu i da zavrsim debatu sa tobom. Ako ikad skupis hrabrost da se potpises imenom i prezimenom, koga se toliko stidis, mozemo da nastavimo. U medjuvremenu - slobodno laj, tezak je zivot seoskog kera na lancu. Razumem te.
http://www.youtube.com/user/OgnjanOgiRadivojevic http://www.facebook.com/OgiRadivojevic https://twitter.com/#!/OgiRadivojevic Last edited by Ogi; 24-01-2012 at 04:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Pro Member
|
![]()
Uh ovo je stvarno ru?no, iz anonimnosti se prepirati sa nekim čiji je identitet poznat. To je kao kad bi jedan od boksera u ringu imao vezane oči.
Mislim da anonimne optu?be na forumima treba jednostavno ignorisati, ali shvatam da čoveka to ?estoko iznervira pa oseti potrebu da odgovori. ?to se tiče Sokoja, činjenica je da malo vi?e transparentnosti ne bi bilo na odmet. Jedno je izno?enje nekakvih neproverenih tvrdnji na forumu, ali kad recimo Branimir ?tulić izjavi da kao autor i izvođač pesme "Mokre ulice", koja se već nekih sedamnaest godina vrti po medijima, nije dobio ni?ta, osetim potrebu da otvorim neku bazu podataka na sajtu Sokoja gde bi lepo pisalo ?ta, kako, kada, koliko, kome i za?to.
![]() |
#85 |
Senior Member
|
![]()
Sto lepo ne kontaktirate Insajder pa nek oni malo istraze celu stvar gde je i sta je tu zapelo?
![]() |
#86 |
Pro Member
|
![]()
Kako kaze narod "gde ima dima ima i vatre" , definitivno da bi neka vrsta transparentnosti rada SOKOJ-a bila dobra stvar jer bi se time u najmanju ruku sprecile kojekakve spekulacije raznih "nadzakbaba"i slicnih...opet sa druge strane kao korisnik usluga SOKOJ-a bih voleo da mi objasne dosta toga.
Manje vise je vec sve receno na ovu temu. Vise sam za osnivanje neke vrste udruzenja - zastupnistva koje bi se bavila pravnim pitanjima u muzici, i zastupanjima muzicara (sindikat)...znajuci nasu opste poznatu slogu znam da to spada u ozbiljan poduhvat ali jednom se mora poceti, ako svi zelimo pravdu za sopstveni rad i delo a ne samo da se troluje kako nas kradu.
![]() |
#87 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Čovek mi je sve objasnio u dve rečenice i onda me pitao da li me još nešto zanima. Onda smo narednih deset minuta ćaskali o ISRC kodu, problemima oko implementacije istog, Republičkoj radiodifuznoj agenciji, OFPS, PI i tako to... Zašto pominjem sve ovo: 1) Ja nisam ni Bajaga, ni Vlado Georgijev, a ni Ogi Radivojević ( ![]() 2) Brojevi telefona su: (011) 3346 587 i (011) 3398 427. Email je srecko.barbaric@sokoj.rs Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 01-02-2012 at 10:32 PM. Reason: sindikat |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]()
Bas mi je zao tih sokojasa....oni eto sede spremni i na usluzi....a nemaran narod ne zove i optuzuje ih nepravedno za kojesta.Da se nije i Dinkic preselio tamo?...javlja se na fon i objasnjava narodu kako su on i Kiki stvarno najslusaniji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#90 |
Pro Member
|
![]()
Istini za volju kad god sam nesto pitao manje vise sam dobio odgovor i to vrlo ljubazan, ali sa druge strane kada je trebalo da objasne zbog cega nisu stigle tantijeme iz pola zapadne evrope gde se pustao film za koji sam radio muziku nego samo iz Danske i to za jedan kvartal odgovor je bio "Nisu prijavili" ....producent filma je uredno predao svim televizijama kod dela koji je zaveden u SOKOJ-u, i od svih se javili samo Danci....tesko mi da poverujem da su jedino oni posteni.
Na stranu to sto sam od zaradjenog "honorara" iz Danske dobio samo 10% kada su se svi ugradili ali sam barem nesto dobio ![]() Tada sam nazvao SOKOJ da mi objasne ovaj fenomen pa mi je cika lepo objasni da je porez Danske drzave na autorski honorar oko 80% ( da dobro ste procitali) pa onda na to nasih 10% i tako dodjosmo do moje ciste "zarade" ![]() Ne tvrdim da su lopovi ali da ne stima bas sve kako treba ne stima ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SOKOJ poceo da isplacuje!!!! | LA-2A | Pricaonica | 4 | 01-04-2011 09:44 PM |
Sokoj i Budjav Lebac...!! | DaBear | Razno | 48 | 20-07-2009 09:41 AM |
Sokoj | cAAc | Razno | 18 | 27-11-2006 08:26 AM |