Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-12-2011, 09:51 PM   #33
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Mikrofon do 500 ?

Hmmm, eto ti sad... AT40 serija je veoma karakterna za moje uho, ne znam na čemu obično snimaš ako imaš takav utisak, mada su i izvikaniji mikrofoni pored njega manje, ili podjednako karakterni.
Mada sad vidim kažeš 441 pod doboš, uuuh što je to tvrdo za ispod...

Kupio sam pre par dana AT2035, više zbog cene nego što sam znao kako radi, znam da mi je 4047 ostavio odličan utisak, pa sam pomislio da će ovaj mikrofon uraditi deo trika.
Hmmm, na kraju kad je mikrofon stigao stali smo zatečeni. Karakter, prezentnost u sredini, podsetio me malo na U87.
Stavim U87 pored njega, postavim pevača ispred oba u isto vreme i snimam-totalno iznenađenje.

Mikrofon kod nas košta oko 200 Eura, ja sam ga iz Amerike dobio za 90 , moja je topla preporuka, daleko pre Rode NKT, ili K2, kad se pogleda globalno i pre U87.
Ko želi da čuje usnimak zajedno sa U87 mogu mu poslati, pa neka sam odluči, neka sluša pre svega, a onda nek se opterećuje cenom koliko mu volja...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules