|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima ovdje na forumu
Trebao bih ovih dana da kupim mikrofon,trenutno usnimavam Vokale na RODE NT1- A koji sam dobio od kolege da probam,i mogu reci za te pare mikrofon odradjuje dobro posao,radim POP-FOLK muziku i sad bi kupio mikrofon koji bi mi bio Allround do 500 ?. predlozi te neke mikrofone u toj Cjeni.pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam odusevljen Blue Bluebird mikrofonom.
http://www.thomann.de/gb/blue_bluebird.htm Skoro mi je stigao jedan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Audio Technica AT4047
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
AKG BXLS,ako ih jos ima "na lageru"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala na odgovorima,sta mislite o Rode K2,jedan me drug nagovara da kupim taj mikrofon ali nisam bas siguran citao sam teme ovdje na forumu i mnogi ga blate.
pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Slabo ga preporucuju ovdje na Rumskom koliko bi trebali ali ja planiram sebi uskoro da uzmem Shure-a Sm7b bez danjnjeg! Slusajuci ga mislim da je upravo ono sto mi treba! A duplo je jeftiniji!!!
Imam kuci NT1a i ne volim ga nikako, sa K2 radim cesto i ni on mi nije po mjeri mada je to odlican mikrofon objektivno ali subjektivno opet ime neku reskost, Rode-ovsku ostrinu koja mi bas nikako ne prija, valjda je frustriracija sa NT1a preduboka! www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
ja imam K2, Audiotehniku 4050 i Sm7b, i mogu ti iz prve ruke reći za njih . K2 je jako dvoličan mikrofon, il nekom legne pa zvuči ko milion dolara il nekog upropasti totalno. Zato sam kupio AT jer je dosta univerzalniji i vokalno a i za instrumente. On jest nešto skuplji, ali je po meni najbolja kupovina u rangu do soma eura. Sm7b je opet druga priča - ubedljivo najbolji majk za dranja i agresivnija/glasnija pevanja, opet slabo upotrebljiv za praznije aranžmane i tiha grla. Plus traži dosta gaina, znači da do punog sjaja dolazi tek sa ozbiljnim preampom.
Ako stvarno nađeš staru 414 za te pare, nemoj mnogo razmišljati, dosta je narodnjaka i popa snimljeno na njoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Last edited by quake2; 02-08-2011 at 08:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon | Korg78 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 04-02-2011 08:02 PM |
mikrofon | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 07-01-2011 10:27 PM |
mikrofon za ? i ć | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 05-02-2010 11:00 AM |