|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Dear Studio One users!
We have worked on the initial feedback after the release of Studio One 2.0 and just uploaded version 2.0.2. Studio One 2.0.2 fixes the following issues: - Keep Automation, solo and insert activation state on track transform - Ampire has missing custom sounds - Slicing can be slow and has no progress dialog - Pencil tool not working in tempo track - Humanize not applied to velocity - Show track command does not unhide tracks - Track not inserted always after selected track - Split Loop command not working on audio part container - Stretch cursor is displayed for audio part resize - Automation "Edit Value" not working for 3rd party plugins - Manual silence detection values not applied - Improved drawing performance with many events - Main Out mono function uses only left channel - Crash with Strip Silence on long clips - Clear Recent Files context menu is missing on Start Page - ProEQ cuts high frequencies in HQ mode - Sample One does not play second layer - [Win] DDP export not working - [OSX] Sound Could upload fails - [OSX] 64 bit versions of Ampire and OpenAIR have crackles in sound - [OSX] Installer gives misleading error message after downloading 3rd party plugins - [OSX] Crash when removing Instrument with right click menu - [OSX] Slow redraw of detached Mixer
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
U jbt.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ispravili su i onaj bug za strip silence sa dugackim klipovima sto je kolega Jan primetio
![]() Prijavio sam taj bug prosle nedelje i eto, danas vec ispravljeno .. Svaka im cast na odzivu! [OT] Utorak prodje, Logic nama ne dodje ![]()
Imagination is more important than knowledge [Albert Einstein] Last edited by euphoric; 01-11-2011 at 03:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja danas poceo da radim prvi miks u S1. I morao sam da izadjem na sat-dva van, ostavio upaljen komp i projekat , bez plaginova, samo naredjane trake, i kad sam se vratio zateko sam nesto "updating pool media.xml" i ucitavanje i nije hteo da mrdne. Videcemo sad u toku rada da li ce nesto da mi prijavi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Euphoric, imam jedno brzo pitanje za tebe
![]() Jel si upucen mozda da li postoji neka alatka kojom brzo mogu da spojim dva odsecena dela (a da nije merge) evo objasnicu ti kako. Tipa uzeo sam neku traku i uradio strip silence, i na jednom delu izmedju dva eventa on mi je odseko parce misleci da je tisina, jel postoji neka alatka kojim ja mogu da spojim ta dva parceta i da mi on vrati ono sto je bilo izmedju (odseceno), a ne da merge-om ih stavlja u kanister, ako me razumes, i ne bounce-om a da izmedju opet ostane tisina. Nadam se da sam objasnio iole razumno, konfuzno objasnjavam stvari :S |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |