|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Evo i ja da se prjavmi kao dugogodisnji cubase korisnik, koji prelazi na S1-2.
![]() Kada se podese shortkati kao za cubase, osecam se kao kod kuce i sve radi kako se i ocekuje. Samo mi je malo potrebno vremena vizuelno da se naviknem na novi izgled... Ali sav ostali workflow je fantastican i mnogo bolji nego na Cubase. Elem, ono jedino sto i meni fali, je taj drum editor... Kada radim sa kucanim zivim bubnjem, onda mi ne treba note length, ali ono sto mi treba je da mogu odvojeno da ucrtam velocity za dve note koje su udarene istog momenta. Sto je u piano roll-u malo teze. Druga stvar kod tog drum editora, koja postoji u cubase je sto mozes koristiti razlicite midi outpute za razlicite drum elemente. Mozes na primer kick da posaljes na bfd, dobos na superior, a hihat na battery... i da ti je sve to u jednoj midi traci. Eto... sem toga sve ostalo je mnogo logicnije brze i bolje nego u cubase. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |