|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Da sumiram moje utiske za sada.
Prednosti (za mene): Fantastican file, effects itd browser Mogucnost veceg broja inserta Funkcija transform to audio i nazad u midi za vst instrumente, fantasticno i brzo Integrisan melodyne. K12, k14, k20 metri na masteru. Sve nekako radi brzo (mozda je subjektivan osecaj) Mane (za mene): Eto ta funkcija iz Cubase-a koju sam pokazao ovde mi jako nedostaje, deluje mi da je jako prostije tako raditi, nego prebacivati na drugu traku Strip silence ima bug kod duzih fajlova (barem je tako ovde), kod kracih je okej. Peak vaules na metrima od kanala (mada ovo mi ni ne smeta vise uopste) Tezak scrolling kroz projekat, moram da idem dole na "lenjir" i da povlacim, ili pak ctrl+ strelice. U Cubase-u je to mnogo lakse srednjim klikom i hand alatom, ovde i srednji i desni klik rade gotovo identicnu stvar, srednji samo pokazuje alate, a desni i alate plus jos neke funkcije. Napisacu jos sta ako mi padne na pamet |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |