|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Razvoj o kojem ti Boggy priča?, po meni, diskutabilna je stavka. Na nivou procesorske snage, protoka bajtova ili načina obrade digitalne informacije, Apple nije napravio apsolutno NI?TA epohalno. Njihova se filozofija poslovanja oslanja na psiholo?kom modeliranju tr?i?ta, tačnije na proceni hedonističkih nazora dru?tva uop?te. A to je, ?to ka?e Awacs, čist pop (pritom ne mislim na sve?teno lice, nego pravac u kulturi). Usput, potencirati na Njemu, dakle jednom (bilo kom) čoveku kao (do)nosiocu globalne vizije, zaista, mislim da je poprilično naivno u ova vremena. Autori postoje samo kao probrani glasnogovornici, u ovom slučaju, a kako već napisah, dr?avne (globalne) politike. Oni se slikaju, a rade timovi.
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Covek je uradio sta je uradio... vise nece.
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
O pokojnicima, čiji ?ivotni moto ne be?e opravdavanje i nano?enje zla, naravno, sve najbolje. Ali u ovoj premisi mislim da gre?i?. Tačnije, verujem da persona poput D?obsa u Americi ima ihaaaj, i da je samo pitanje bliskog nam vremena kada će biti lansirano, t.j. komercijalizovano ime sledećeg.
#5 |
Moderator
|
![]()
Ne vidim sta su cekali do sada... ili mi je nesto promaklo.
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
#8 |
Superoperater
|
![]()
Ma samo jos i Bili da ode i vratice se mracno doba vladavine analogije. Vidite i sami koliko ljudi i dalje pati za starim dobrim lampama
![]() Ljudi, vama je jasno da Apple nece nestati zajedno sa Jobsom ?
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 08-10-2011 at 01:32 AM. |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Nije ni SFRJ nestala zajedno sa Titom, a i kad je nestala - nestala je s razlogom (koji mi se nije svideo, ali ko je mene pitao)... Sudbina svih stvari koje nastanu je da jednom nestanu.
Pozdrav, Vasa
#10 |
Pro Member
|
![]()
Apple proizvodi su otprilike jedini u toj oblasti koji imaju nekakav stil. If you know what I mean. Isto kao i u muzici, stil je za nekoga samo (nepotrebna) ?minka, a za nekoga ključna stvar cele priče. Istina je verovatno negde u sredini.
Funkcionalnost i estetika: pogledati sive nizove stambenih zgrada iz vremena socrealizma - menad?ment je debelo zakazao dr?eći se principa da je bilo kakva "?minka" samo kapitalistička ?arena la?a.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 08-10-2011 at 07:43 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bon Jovi: Steve Jobs je odgovoran za ubojstvo glazbene industrije | Surfer | Razno | 5 | 17-03-2011 07:32 AM |
Steve Rachmad ,Sae ... | alavuk | Razno | 0 | 11-11-2010 05:35 PM |
Umro Buba | Arthur | Pricaonica | 15 | 30-09-2008 02:12 PM |