|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
E pa vidis, mozda zato sto ti drugi ljudi nisu "slepi kod ociju". Da vec jednom za svagda zavrsim sa tim: 1. Kako sam ja trazio savet? Poslao poruku na fejsu da li isti ima vremena kao prvo, onda ispostovao licnost gospodina do krajnjih granica. 2. Sta sam ja dobio-'hejt' i to jedan veliki, od coveka koga sam sasvim lepo zamolio za savet. Izmedju redova i preporuku i da batalim muziku jer sam samo glupi hobista. O pristojnosti molim te nemoj da mi pricas, pogledaj prvih nekoliko mojih postova i procitaj ovo gore pa onda reci jesi li ti mozda nekad nekome prisao na taj nacin i trazio savet. Celog zivota me uce da se prema ljudima odnosim posteno i da ce i oni prema meni isto a onda ga ispusim ovako. Mogu odmah da ti kazem-sujeta mi je povredjena i to iz vise razloga. Prvo sto sam pomislio da je dabear prijateljski nastrojen gospodin i da nema problema sa svojom sujetom i da zeli da pomogne, znaci sto sam se prevario u proceni. Drugo-to sto se prema prokletim strancima, Nemcima, Holandjanima ophodim sa daleko manje postovanja a oni me uvazavaju kako treba. Ne bi mi ni malo bilo krivo i ne bih se tako poneo da sam jednostavno napisao temu "Odgovori dabear" i onda taksativno ispisao sta me zanima. Ja nepristojan u startu, ne ocekujem ni od njega nista drugo. I sad mi reci sta ti vise nije jasno. Citam sad tvoje postove i vidim zasto ti ne kapiras. Izrazi kao "molim" i "hvala" su ti krajnje strani. Koliko sam video, administratori sasvim dobro odavljaju svoj posao pa cu verovatno biti banovan cim procitaju, tako da nemoj ti da brines tudje brige. Ne znam sto li ih nema, mozda im je zanimljivo i cekaju da vide sta ce da bude, mozda se ispostavi da smo ja i dabear davno rastavljena braca... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DaBear ako te ne mrzi | Coolman | Promocija radova | 2 | 28-10-2009 10:30 AM |
@DaBear:) sexy back 2006 rmx | Flamez | Promocija radova | 31 | 12-10-2009 11:41 AM |
Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear | DaBear | Razno | 36 | 14-03-2009 06:52 AM |
SX - dva pitanja | HeatMan | Audio Software | 15 | 23-02-2007 07:08 PM |
Par PitAnjA | dlukace | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2004 05:01 AM |