Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 31-12-2010, 05:59 PM   #32
kejkz
banned

Default Re: Dobar KicK para vredi...

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ok, salu na stranu, ali ovo je cist SPAM.
Pa ja sam ponajveci spamodavac na ovom forumu, to mi dodje kao titula. Spamzor

Quote:
Originally Posted by psionic
A ako je neko ovde HARD CORE, ANTI-MAC, ANTI-ANALOG, PC FREAK, to bih onda bio ja! Tako da ne trosite slova za badava... I sto bi reko narod... "mery xmas and happy new year!"
Ma dobro, ajd sad, ne moras da se dokazujes, svi smo mi malo frikovi. al tu sam te cekao, ja sam antikonzorcijumskiantiavanti frik, i sa cu da te banujem zato sto to nisi znao! Eto, od sada si banovan... a kako se to bese radi? Poslednji put sam banovao nekog bota jos 2008... cek da vidim manual... ne pise... hm... dobro, obrisacu ceo forum! hahaha.... k ah kah ... bljuc... khhh

Ne sad salu na stranu, dobar kick se lako moze napraviti i u besplatnom softveru bez problema, a vrlo ga lako mozez kreirati na bilo kom sintisajzeru, ne treba ti neki poseban. Ono sto ja cesto volim da uradim je da od nule pravim samo onda ako mi je potrebno nesto specificno.
Ako nisi probao do sada, a treba ti karakteran kick, obavezno probaj microtonic, tesko da moze lepse od onoga. Posto si diy frik, eto ti i jos jedno skriveno blago... ali da nikom ne kazes, vazi... program se zove buzz tracker, ima u sebi mnoge lepe generatore, ali i jedan... ustvari vise njih, koji su genijalni za kikove... fsm kickmaker, recimo. Pregledi ovaj sajt, nadji sta ti treba, i udri...
Da i sam nisam presao na tamnu stranu i odbacio bilovu dlakavu sisu, i ja bih ga trosio... ovako, osudjen sam na neke inferiorne alate i semplove... a sta ces, tesko je... nisam video crash godinama... jeste, dosadno je, al sta cu, radim muziku... ne mama, ne pricam sa sobom, to je internet... necu... necu da idem napolje, ovde mi je lepo... ne... dobro... idem...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules