|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
joy divison mi je super, nista me tu ne iritira, naprotiv super je i da uputis coveka koji je postavio topic na doticnu knjigu. (nema potrebe da meni prepisujes ![]() ![]() ja sam kliknuo na temu da mozda pomognem ako su neka najopstija pitanja problem (naravno da nauka nece stati u 250 redova) i video da su vec neke smernice kako krenuti ka znanju date (od strane nekoliko ljudi, pa i tebe).... dakle, potpuno misanderstudovan moj stav prema joy divison (nou hard filings super mi je J.D. ![]() naravno - to kako kontrapunkt funkcionise u 21. veku, gde sve i zasto srecemo primenu znanja ove vestine, koje su metode sticanja ili prepoznavanja ove vestine - legitimne itd, to bi bili fini pravci za razgovor. Ja sam samo reagovao na to da se topic, kao i mnogi drugi na slicnom zupcu, lagano pretvara u offtopic sa dozom tenzije gde na kraju debeli kraj izvlaci neki momak koji je prvi pokusao da pomogne izgradnji razgovora i napise nesto konstruktivno. Naposletku dolazi u situaciju da mora stranicama i stranicama da se pravda sto je hteo da pomogne svojim stavom. Na taj nacin ljudi koji imaju sta da napisu na forumu i da pomognu, gube zelju da se ikada ukljucuju u konverzaciju. Pogledaju oglase i podju dalje. peace drugari kakav bre kontrapunkt kakvi bakraci...... peace i muzika i uzivanje u njoj..... i ako moze ovakav virtuelni razgovor konstruktivni .... uz slovca.....uz uvazavanje medjusobno..... i pivce i kafu i sl..... ajd pzz |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|