|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
U međuvremenu ću probati da utaknem komp samog u slobodnu utičnicu i da pratim ?ta se de?ava. Da bilo bi dobro kada bi komp koristio samo za muziku, ali tu su i sin i ?ena i .... Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
Ne znam kako se zove MB manager za MSI na ?alost, jer nikada nisam koristio njihove MB. Krckanje mo?e da izazove i DMA Buffer size, pode?avanje ovog parametra se vr?i na samoj zvučnoj karti, pa pročačkaj po control panel-u. Ne smije da bude prenizak jer u tom slučaju bi se moglo čuti krckanje dok radi?. Ja imam M-Audio Audiophile 24/96 i DMA Buffer size mi je na 256 i radi uredno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
pre nekoliko sati i isprobavao sam nekoliko sati i kao da nema vi?e onog pucketanja. Ima za?titu od groma td... kao pegla napon, a daje, na čega sam pao, ima garanciju nekoliko godina, ako ti crkne uređaj da isplaćuju ?tetu. Ko?ta 3800 din. Kada prođe nekolko dana javljam da li je samo sugestija ili stvarno radi posao. Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
Nadam se da će sada sve da ude u redu, javi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
|
![]()
Pa ako ti je ovaj "produzni" rjesio problem, onda si imao samo problem sa multipoint uzemljenjem (sto sam pominjao vec u prethodnim postovima)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
Apsolutno si bio u pravu od početka, problem je kao i ?to sam zna? u tome ?to krckanje mo?e da izazove jako mnogo stvari, pa treba jako mnogo vremena i ?ivaca dok se problem pronađe. Nekada je to do uzemljenja, nekada, do pode?avanja zvučne karte, nekada do MB manager programa hahahahaha.....i ko zna već do čega sve mo?e do bude. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
na osnovu tvojih postova sam i do?ao na ideju da tra?im re?enje u tom smeru, jer su pucketanja manje vi?e bila nepravilna i de?avala su se vi?e kako sam du?e na kompu. Kada bih restartovao računar jedno vreme je bilo čistije, ali ne svaki put, a to dodatno zbunjuje. Za nedelju dana ću biti siguran da li mi produ?ni radi posao. U svakom slučaju hvala svima savetima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audiophile 192 glasni beli shum?! | Jan | Computer Hardware | 2 | 31-05-2009 01:47 PM |
Pmoc oko maticne ploce | Demo | Computer Hardware | 4 | 24-05-2009 11:25 PM |
Shum i noise gate? | disco violence | Gitarska Produkcija | 11 | 09-04-2008 01:08 AM |
Razlike izmedju maticne ploce od 80 i 200 eura? | drzox | Computer Hardware | 9 | 11-02-2007 07:57 PM |
da li je shure jednako shum? | Danny Lou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 12-07-2005 04:29 PM |