|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
E ovako, juce nakon sto mi je kompjuter dugo radio (cirka 6-7 sati) u jednom trenutku se javio jak beli shum iz chista mira, dok nista nije radilo na audiophile-u 192, sinoc je kompjuter ostao upaljen preko cele noci i jutros se isto desilo.
Da li je imao nekog slicnog iskustva? Licno ja mislim da je do napajanja, posto je napajanje stvarno lose Codegen 400 W, i imam 3 hard disk-a i DVD rezach, i znam, kupicu Chieftec od 600 W ovih dana cim dodjem do nekih para, al da li je moguce da se to desava zbog napajanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pre bih rekao da je tebi struja losa u stanu/zgradi i meni ostaje kompjuter po par dana upaljen a imam svasta u sobi i nemam tih problema i da zaboravih da kazem da i ja isto imam neko znj napajanje od 400/450w...
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 31-05-2009 at 12:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shum i noise gate? | disco violence | Gitarska Produkcija | 11 | 09-04-2008 01:08 AM |
da li je shure jednako shum? | Danny Lou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 12-07-2005 04:29 PM |