|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
1. Zasto mi se sklanjaju postovi???????????????????
To je kukavicki i bezobrazno!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Samo polako...
Toumas (Aleksandre), procitaj PM i bice ti jasno da su postovi sklonjeni iz najbolje moguce namjere ![]() Sve ostale bih takodje zamolio da imaju razumjevanje za njihove obrisane komentare (koje mozemo da vratimo kad god zelite), samo da pokusamo ovu diskusiju da izvedemo na pravi kolosijek... Last edited by diviner; 26-02-2010 at 01:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Joj BaneB,reci mi koje si koncerte gladao? Ili,ces me uskratiti za taj odgovor? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Vraceni su svi obrisani postovi (pokusano je da se diskusija vrati u normalne tokove razgovora)...
Clan tuoman je upozoren na svoje bezobzirno ponasanje (zuti karton), posto i pored naseg pokusaja (sa kojim smo izasli njemu u susret) ne zeli promjeniti stav ! Last edited by diviner; 26-02-2010 at 02:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Drago mi je da smo se upoznali Zile,i mogu ti reci da si se kao "tezga" muzicar koji svira sa svima,i svaku svirku koju odsvira vec sutra zaboravi,dosta izlupetao,narocito uporedjivajuci rolanda i yamahu gore...zao mi je sto imas samo workstatione pa ti ono sto sam napisao za hammonda nicemu ne sluzi...pa da ti odgovorim: Roland u studiju dolazi do izrazaja,zbog toga sto se u Srbiji "mesa" sa Vst instrumentima koji su obicno "Sranje",a juno boje znaju biti korisne,i jedino vredno na rolandu.Poslusaj najnoviji album Amadeus banda,naucices mnogo,narocito,o Svedskoj produkciji. Ja sam dosta naucio... 2.za Simply the best,sam hteo da ukazem najvise na pratece vokale,sto naravno ti ne umes.Za mene,muzicar koji ne peva,bar pratece vokale,a pri tome svira samo workstatione,je samo muzikant!!! Za engleski si potpuno u pravu,i hvala za tu kritiku,a za harmoniju lupetas... 3.Zao mi je sto ne kapiras pozitivno agresivno,i negativno pasivno mlitavo sviranje. Ti si na bini sa svojim performansom,mrtav,tuzan i meni je zao gledati te,a jos i sedis,a nisi bas toliko star ![]() Preporucujem svakom da kupi najnoviji dvd koncert Tine Tarner,gde jedan svira cp33(u kucistu polukoncertnog klavira)+extreme 76,a drugi Hammond B3+motif Xs8+extreme 76...gle nema rolanda,kao na "This Is It",i niko ne sedi..... ![]() ![]() Ljudi,bez ljutnje,sve je ovo u pozitivnom smeru ![]() Last edited by diviner; 26-02-2010 at 01:02 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |