Quote:
Originally Posted by Hladan_kao_Led
Odlično...ovako je već bolje...ali sad ne vidim kakve ovo ima veze sa Korgom M3?
Ja sam zbog toga svratio na ovu temu...ali u svakom slučaju hvala na prezentovanim snimcima
A ovo oko "provincije" je bila vi?e kao opaska na verbalni nastup na forumu,da ne bude zabune...a i nije mi se dopalo va?e obraćanje g-dinu Markoviću,iskreno...
|
Ja nisam znao da je to Sloba,a i da sam znao,isto bih postupio...valjda sve iskreno treba reci.Izvinio sam se za xp80,jer nisam znao tu, meni neverovatnu pozadinu pozadinu.Sloba kaze da je Apple zakon,i ja se slazem sa njim,kao i da je mixanje u protoolsu i logicu,prava stvar.Ali reci da je extreme los,je i dalje za mene glupost,ma ko to reko.Isto tako mislim da je Roland daleko najgora firma za workstatione,naglasavam WORKSTATIONE,pogotovu ako u bandu imas mic ksm9,dw collector drums,esp guitar,hammond clon,4 back vokala,Midas mixer,system Xa2,itd,itd....onda rolandova nekvalitetnost dolazi do izrazaja.Ukoliko su ti ovi instrumenti,koje sam naveo losi ili jeftini,e tada rolan razbija!
inace sve sto ovde pisem je dobronamerno i ja volim da ucim,zato su mi Hrvati nekako blizi,jer se tamo i Matei Dedicu obrusi,ako nije u pravu,a i odmah mi odgovore kada ih nesto pitam..

Meni je samo cilj da svi pozitivno razmisljamo,i guramo prave vrednosti napred.