Quote:
Originally Posted by clusterchord
a ?to se tiče svadjanja, ako se ne ?eli? svadjat za?to to onda uopće spominje?? to je pasivna agresija. indirektno me vrijeđa? time ?to govori? da se "razmećem", da je moje mi?ljenje "smije?no" i ostalo. bilo je dovoljno reć da misli? suprotno o tim sintevima i basta.
ako već "po?tuje? tudje mi?ljenje" i "kutlura ti ne dopu?ta" i to nije samo prazna fraza, kako navodi?, onda nemoj ljude vrijeđat "između redaka". nisam se juce rodio, da neznam sto si zaista napisao, i koliko te i?ivciralo moje misljenje. pa, uvijek se mo?e? ?aliti upravi vodovoda. 
|
A sto si se pak ti sada zapjenio?!? Nisam ti ni ja bas od jucer pa da ne znam procitati sto si napisao. Nije me razljutilo tvoje misljenje, jer ga nisi ni izrekao, vec si izrekao *konstataciju*, a to je nesto sasvim drugo. Misljenje dolazi s atributom "ja mislim", "po mom misljenju" i slicno, a ti si jednostavno konstatirao da "taj sint po soundu i mogucnostima jednog hibrida (analog vcf digi osc) u samoj kvaliteti zvuka prestize i jedan Q+ koji ljudi ?ale drhtavim rukama placaju po 2 - 3 hiljade evra.. zato sto je nov, velik i .. ima nabrijan dizajn. pih" ... Ne znam kako sam to trebao protumacit nego kao pljuvanje ("pih!"), istina indirektno, ali ipak pljuvanje po necemu za sto sam (ne drhtavim rukama) odbrojio novce, nemam pojma kako da to drukcije shvatim ...
Ovo za vodovod se slazem, mozda se vidimo tamo
A imas pravo i to da synthovi nisu vrijedni zivciranja, to bi trebala iskljucivo zabava i nista vise, zbilja nemam pojma zasto si ponekad dozvolim da me se bezveze povuce za jezik
Inace, imam jedan Q+ (ajmo-ga-tako-nazvat) demo kojeg sam slucajno snimio, ali to je nekih 20-ak minuta noodleanja i tweakanja jednog jedinog zvuka pa nisam siguran da bi to bas bilo za siru javnost ...