|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Umalo da zaboravim jednu stvar, a važna je. Bane Antović A.K.A. MTS je svojevremeno za "urbanu" muziku bio ono što je Saša Popović danas za "novu urbanu muziku". Zašto je ta priča pukla, a Grandova nije? Mislite o tome.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 11-09-2009 at 04:26 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
Ko zna Baneta-...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Moderator
|
![]() Quote:
I cika Vasa lepo veli... A koji je drugi hit?
![]() |
![]() |
#54 |
VIP Member
|
![]()
Ma naravno, ko ne zna Baneta skupo bi ga platio, a ko ne zna S. Popovića.....
![]() Nisu tu bitni Bane A. i Saša P. bitno je to što "oni Sašini" znaju šta hoće a "mi Banetovi" znamo šta nećemo. Pozdrav, Vasa P.S. (edit) @Big Bockie: drugi hit = Debeli lad (nije pocepao kao Buđav lebac, ali je opet veći hit od celokupnog S3P-ovog opusa...)
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 11-09-2009 at 05:32 PM. Reason: drugi hit |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Moderator
|
![]() Quote:
evo za one koji ne znaju, kako rok scena zaradjuje: banda bend. gitarista iz alise (drugi), bubnjar iz ekv, basista iz neke manje poznate grupe, i odlichan pevach.. koji je inache prvi put svirao sa njima, jer im je glavni pevach imao neko snimanje (glumac je i radi sa njima samo zato shto je showman)... prvi put zajedno. bez probe.. dogovori pred nastup. petak veche. svirka. pun kafic. prvo drugo pice, moraju da uspore jer imaju samo josh 3 za dz. izlaze na binu. rokaju po secanju pesme (potpuna improvizacija), i na toj muKi ![]() odlichna svirka. pauza. sedaju kod mene.. ja iz zezanja (dobar mi je drugar gitarista) kolko dobijate za svirku? kaze 4000. ja rek'o, ma daj nemoj me zezash.. kako 4000? za veche? da ga nisi preterao (misleci da su evri).. naravno, radilo se o dinarima. 4k dinara po glavi. a to su ljudi koji sviraju, pevaju i vesele se za tako male pare (kao cigani, samo bolje..) ![]() sa druge strane, reperi, se bune shto zarade oko 200 eura po tezgi.. gde izadju na sat vremena max i izrokaju sve preko matrica (koje im je radio ko zna ko).. sa trece strane. lexington bend (drugari sa faksa).. pre nego shto su postali "popularni", zaradjivali su po 100/150 eura po glavi 4 puta nedeljno. pevali narodnjake po splavovima.. sad malo vecu lovu obrcu.. uzasno je stanje muzichara u srbiji.. ali opet, ako MUZICHARI zaradjuju 4k din na veche, ne mogu neki djevi i reperi da se bune za lovu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Mislim da je 4000 din realna cena za tako tezga bend (koji je kul naravno i znaju da sviraju), jer i te "kafane" ne zarade novca kao i one gde gostuje Dado Polumenta... Uz narodnjake ide "veselje" i "nazdravljanje", a na rok ili hip hop pola dodje naduvano i treba mu koka kola.. ![]() ![]() ![]() Mozes i tako posmatrati "problem", sa, da kazemo, antropoloske strane ![]() ![]() ![]() Iskreno ne mislim da je muzika kod nas u ku%cu, jer bendovi poput "Gun Sale" recimo me potpuno razuvere u tako nesto.. Ko ih je chuo uzivo zna o chemu pricham ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#58 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
leb te jebo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Member
|
![]()
Boginja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle vise sa plagijatima... | kVu | Razno | 40 | 19-07-2013 02:28 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |