Quote:
Originally Posted by MUzzY
Ovo treba u sticky!
Sto se tice tvog mixa, kroz sta si vukao gitaru? Posle nekoliko slusanja nekako mi malo smeta to dodatno "amp-ovanje". Zamasti ga to stoji al' za ovaj stil muzike mislim da je oreginalna boja bolja.
ma... opet neki licni stav
Danas cu da probam ovu novu opciju u Logic9 audio quantize  na basisti  Flex tool je cudo 
|
Pretpostavljam da si ti gitarista...
Vidi... Gitara je prosla korz SansAmp, naravno da moze i treba da se dosta radi na njoj ne bi li dobila sto skuplji zvuk, a ne plasticni procesorski kao sto je to ovde delimicno slucaj i moze sa ovom spravom, ali vrlo sam kratko sve radio pa je to izostalo... Na to dodaj da farbu gitara pravim po svojim secanjima svega sto sam slusao i sto mi se svidjalo, a nisam gitarista pa ima malo i toga...
Sto se tice ovog stila, znas kako, meni cela svirka zvuci prilicno agresivno sto ja bas volim i kad bi gitara ostala onakva toga ne bi bilo, sto opet vraca pricu na prethodni pasus, da smo zajedno radili farbu, verujem da bi bilo to-to, ali eto za ovo kratko mixanje ovako je ispalo...
Takodje, za ovakav sound voleo bih da imam sto tacnije odsvirane duplekse, pa jedan levo, drugi desno, budu kao kuca i lepo sednu u matricu, kao doope na nosu... To sam malo postigao ovim modulirajucim delay-om, ali nedovoljno...
Ipak, najpozitivnije je da si preslusao nekoliko puta...